Vul het onderstaande formulier in voor een gratis schatting

Een waardebepaling van je appartement of woning: hoe gaat dit in zijn werk?

Nadat je bovenstaand formulier hebt ingevuld, wordt er een dossier aangemaakt bij je lokale Copandi makelaar. Op basis van de postcode komt dit terecht bij de makelaar die verantwoordelijk is voor jouw regio.

Belangrijk om weten is dat onze makelaars wonen en werken in jouw regio (Mechelen – Schoten (Antwerpen) – Mol (Kempen)) en dus op de hoogte zijn van alle nieuwe markttendensen.

Tijdens een kennismakingsgesprek van ongeveer 1,5 uur bespreekt onze makelaar jouw situatie, toekomstplannen en nemen we een staat op van jouw woning.

Aan de hand van deze staat maakt onze makelaar een schatting of waardebepaling van jouw woning of appartement. Een schatting is een indicatieve waarde waaraan wij verwachten dat we jouw eigendom binnen een aannemelijke periode gaan kunnen verkopen. Onze waardebepalingen zijn commerciële schattingen en verschillen daarin van een bankschatting of taxatie, welke vaak puur gebaseerd zijn op staat en oppervlakte en niet zozeer op trends, ervaringen op populariteit van wijken of steden.

Onze vastgoedmakelaar komt enkele dagen later opnieuw bij jou langs om onze schatting voor te stellen en toe te lichten. Belangrijk om te onthouden is dat een waardebepaling geen exacte wetenschap is, maar een richtcijfer. Uiteraard stellen we alles in het werk om een zo hoog mogelijke verkoopprijs te verkrijgen.