Vind jouw nieuwe thuis Antwerpen

Of
Ik wil verkopen

Immo kopen in Antwerpen

Vind hier panden en woningen te koop in Antwerpen en omstreken. Denk je aan een appartement, huis of commercieel pand? Vertel ons waar je precies naar op zoek bent en we helpen je snel je droompand te vinden.

Copandi Vastgoed heeft verschillende panden te koop in Antwerpen en omgeving. Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent en wij vinden het pand van jouw dromen.

Kopen in Antwerpen? Je vestigen in deze innovatieve en creatieve stad is een prima idee.

Bekijk Immo

Mobiliteit

Antwerpen is gelegen op het kruispunt van verschillende invalswegen. Binnen en rondom de stad ligt een uitgebreid netwerk aan openbaar vervoer. Aanbod van zowel tram, bus als trein is er in overvloed en zelfs hierop zijn voor kortere afstanden in de binnenstad genoeg alternatieven. We denken aan de Velo stadsfietsjes of elektronische steps. Ook kun je gebruikmaken van Cambio autodelen of de Poppy services, autodelen of deelscooters, keuze genoeg.

Bekijk immo

Werk en leven

Antwerpen de ‘koekenstad’ in constant groei en ontwikkeling - bruist van het leven. Dit maakt dat de stad en de nabije randgemeenten naast jonge gezinnen ook volop investeerders en ondernemers aantrekt.

Het is een ideale plaats om te wonen en leven. Met de haven als kloppende hart van onze (wereld)economie is zin voor ondernemerschap een vaste waarde in Antwerpen met als gevolg dat de werkgelegenheid hoog ligt.

Vrije tijd en activiteit

Er zijn veel bezienswaardigheden te vinden. De belangrijkste daarvan zijn de kathedraal, het Rubenshuis, het Museum aan de stroom (of MAS) en de zoo. Ook de Grote Markt en het Stadhuis zijn absolute trekpleisters.

Het uitgaansleven in Antwerpen is een van de troeven van de stad, van heinde en ver komen feestneuzen en cultuurliefhebbers om ‘‘t stad’ te bezoeken.

Antwerpen is naast dat alles ook een modestad en ideaal voor liefhebbers om door de vele winkelstraten te kuieren.

Maak een afspraak en kom even langs.
Het duurt maar een minuutje.

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief