Over ons

 Na jarenlange stilstand van de immokantoren vonden we dat het tijd was voor een nieuwe en frisse wind in de sector. De vastgoedmarkt verandert voortdurend, dus kunnen wij als makelaar ook niet achterblijven. Als innovatief vastgoedkantoor ('next generation agency‘) zetten wij volop in op digitalisering en automatisering van onze marketing en administratie. Zo winnen onze makelaars een zee aan tijd en kunnen we ons 100% focussen op persoonlijke contacten en de succesvolle verkoop van uw pand! 

We zijn we ervan overtuigd dat een professionele begeleiding essentieel is bij de verkoop van uw pand. Een professionele vastgoedmakelaar biedt u tal van voordelen en bespaart u veel kopzorgen. Maar te vaak is het zo dat u bij een succesvolle verkoop nog een keer belasting betaalt op uw pand, dit maal in de vorm van een hoge commissie aan de makelaar. Hier brengt Copandi Vastgoed verandering in. Wij werken aan een vaste en transparante commissie! U moet als eigenaar het grootste voordeel halen uit de verkoop!

zaakvoerders: Wim Verhaegen - Duncan Van Reck - Steven Plompen

ONZE MISSIE

Snel en efficiënt uw pand verkopen aan een eerlijke vaste commissie! 

U moet als eigenaar het grootste voordeel halen uit de verkoop! Dit is tenslotte uw kapitaal!

ONZE VISIE

Copandi Vastgoed integreert de digitale evolutie in de traditionele makelaardij. We onderscheiden ons van de traditionele kantoren door zeer sterk in te zetten op digitale marketing en online aanwezigheid van uw pand.

Wij combineren onze ervaring als BIV-erkend makelaar met de hedendaagse troeven van online marketing.

Kandidaat-kopers zoeken hun nieuwe woning online. De presentatie hiervan moet top zijn!

De verdere afhandeling van bezoeken en onderhandelingen moet persoonlijk en professioneel zijn.