Do It Yourself

Het Copandi team is een gloednieuwe generatie van vastgoedmakelaars. Ons proces is er op gericht om de administratieve taken zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Do It Yourself

Do It Yourself formule is het meest voordelige pakket dat we aanbieden. Bij de verkoop van een pand kijk je al tegen heel wat kosten aan. Kies je voor Do It Yourself dan kies je ervoor om de taken die je zelf kan uitvoeren, ook zelf te doen. Voor de complexere kant van zaken zijn wij er, om je met raad en daad bij te staan.

  • Opmaak volledig verkoopdossier
  • Advertenties op portaalsites
  • Professionele fotoreportage
  • Social media advertenties
  • Prijsonderhandelingen kandidaat-kopers
  • Opmaak verkoopovereenkomst
  • (digitale) ondertekening compromis
  • Begeleiding tot notariële akte
  • Digitale pandbrochure

Opmaak volledig verkoopdossier

Ten eerste helpen we je om een volledig verkoopdossier op te maken en zetten we ook advertenties op de bekende portaalsites. Wij weten perfect welke details van je pand je in de verf dient te zetten en welke we beter op het einde van de rit tonen.

Professionele fotoreportage – Social media advertenties

We regelen een fotograaf voor een professionele fotoreportage die we plannen op een zo zonnig mogelijke dag voor goed en natuurlijk licht. We voorzien advertenties, die je makkelijk op verschillende social media sites kan plaatsen. In de 21e eeuw is verkopen op social media alsook online zichtbaarheid van essentieel belang om een verkoop te pushen.

Digitale pandbrochure

Kennissen van jullie gemeenschappelijke vrienden op Facebook bijvoorbeeld hebben misschien wel interesse? Voor zij die duidelijk interesse tonen voorzien we een mooie digitale pandbrochure. Bovendien maken onze professionele verkoopborden dat iedereen kan zien dat jouw vastgoed te koop staat.

Opmaak verkoopovereenkomst – (digitale) Ondertekening compromis – Begeleiding tot notariële akte

Is het allemaal in kannen en kruiken, dan helpen we je de verkoopovereenkomst op te maken, sturen we je de (digitale) ondertekening van het compromis en begeleiden we je tenslotte door het proces van de notariële akte.Do It Yourself formule: een perfecte balans tussen zelfstandig verkopen en de basisondersteuning die je nodig hebt voor een succesvolle verkoopovereenkomst

Prijsonderhandelingen kandidaat-kopers

Sit back & relax: wanneer de eerste kandidaat-kopers opduiken staat Copandi je bij om over de prijs te onderhandelen. We respecteren hierbij uiteraard jouw wensen. Dankzij onze hulp krijg je een mooie prijs voor je pand.

Maak een afspraak en kom even langs. Het duurt maar een minuutje.