Vind jouw nieuwe thuis Antwerpen

Of
Ik wil verkopen

Huren in Antwerpen

Je wil een pand huren in Antwerpen. Dat is een heel goed idee! De charmante havenstad heeft heel wat troeven en staat bekend om haar moderne én klassieke kwaliteiten, pittoreske straten en steegjes.

De internationale uitstraling en centrale ligging maakt Antwerpen een ideale woonplaats.

Een geschikt huurpand in Antwerpen vinden dat tegelijk aan jouw budget en jouw eisen voldoet kan een hele uitdaging zijn. Ons team staat klaar om je in deze zoektocht te begeleiden zodat je in no-time in je nieuwe pand kan trekken.

Copandi Vastgoed heeft een groot assortiment vastgoed te huur in Antwerpen en omgeving. Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent en we helpen je bij het vinden van de ideale woning of commercieel pand.

Huren in Antwerpen? Een idee dat meer dan moeite waard is!

Mobiliteit

Antwerpen is gelegen op het kruispunt van verschillende invalswegen. Binnen en rondom de stad ligt een uitgebreid netwerk aan openbaar vervoer. Aanbod van zowel tram, bus als trein is er in overvloed en zelfs hierop zijn voor kortere afstanden in de binnenstad genoeg alternatieven. We denken aan de Velo stadsfietsjes of elektronische steps. Ook kun je gebruikmaken van Cambio autodelen of de Poppy services, autodelen of deelscooters, keuze genoeg.