Je wenst je woning of
appartement te
verkopen?

Bij Copandi verkoop je je eigendom in alle vertrouwen.
Kies zelf met welke formule aan een vaste prijs je wenst te verkopen.


Uiteraard...alleen te betalen bij een succesvolle verkoop!

Bereken hier je besparing

Bereken hieronder wat je kan besparen door gebruik te maken van de unieke verkoopformules van Copandi.

De samenwerking met Copandi verliep vlot en correct. De makelaar, zorgde voor een aangename communicatie tussen beide partijen en was makkelijk bereikbaar voor vragen en het verstrekken van informatie. Ik ben zeer tevreden en raad de diensten van Copandi aan.
— Aagje D.G.

Onze makelaars zijn lokaal, Copandi is digitaal

Onze makelaars kennen hun regio door en door. Ze wonen en leven hier immers. Hun sociaal leven speelt zich hier af en dit is ontzettend belangrijk!  Zo kunnen ze als de beste inschatten of een woning correct geprijsd is en wat de lokale tendensen zijn.

Bovendien hebben ze in hun regio een uitgebreid en stabiel klantennetwerk van potentiële kopers opgebouwd doorheen de jaren.

De organisatie achter de Copandi-groep organiseert zich voornamelijk digitaal. Zo is de administratieve backoffice geautomatiseerd en onze marketing afdeling gecentraliseerd voor al onze kantoren.

Door de digitalisatie van administratieve taken winnen onze makelaars enorm veel tijd. Het gevolg voor jou als eigenaar? Onze makelaars hebben meer tijd voor een persoonlijke contact en kwalitatieve service. Bovendien beperken we zo onze algemene kosten en betaal je als klant bij ons enkel voor de inspanningen en publiciteit die we voor jouw woning maken. Veel eerlijker toch?

Je kiest voor Copandi? Dan kies je voor:

  • Een vooruitstrevende marketing en professionele online presentatie
  • Maximaal online bereik
  • Kwalitatief en betaalbaar advies
  • Lokale en BIV-erkende makelaars
  • Duidelijke, transparante communicatie
  • Geen procentuele commissies, maar een vast en eerlijk tarief