Ontdek onze vastgoedkantoren

Onze kantoren zijn steeds geopend op afspraak.

Waarin verschilt Copandi van andere immokantoren?

Het team van Copandi Vastgoed bestaat uit professionals in de sector. Mensen met ervaring uit de traditionele vastgoedwereld – maar met een wil, drang en goesting om het beter te doen. Wij zijn ervan overtuigd dat de rol van de vastgoedmakelaar verandert. Hoge commissies zijn niet aan ons besteed, maar wel een correcte dienstverlening ondersteund door de laatste nieuwe technologie. Technologie die ons in staat stelt om administratieve taken te beperken zodat onze makelaars zich kunnen focussen op wat écht belangrijk is;

Onze klanten begeleiden doorheen een zeer belangrijke beslissing in hun leven.

Onze makelaars werken in de regio waar ze wonen en waar hun sociaal leven zich afspeelt, zo zijn ze steeds op de hoogte van de nieuwste tendensen en prijzen in deze buurt.

We zijn ervan overtuigd dat de meerwaarde van een immokantoor niet meer bestaat uit de aanwezigheid in drukke winkelstraten, maar wel door een zeer prominente aanwezigheid online. We hebben 3 vastgoedkantoren verspreid over de provincie Antwerpen die dienst doen als uitvalsbasis voor onze medewerkers. Onze portefeuille van panden presenteren we op het internet.

Of je nu kiest voor Antwerpen (Schoten), Mechelen of ons kantoor in de Kempen (Mol), je wordt steeds begeleid door een BIV-erkende makelaar, ondersteund door een sterk marketingteam.

Onze kantoren zijn geopend op afspraak.