Copandi Vlaams-Brabant

Kantoor Tremelo

Baalsebaan 53A
3120 Tremelo

Steeds geopend op afspraak

Wie zijn we?

Erik Smeijers

Bestuurder Vlaams-Brabant
Vastgoedmakelaar - BIV 512 994
Dagelijks bestuur | Verkoop

erik@copandi.be +32 497 53 07 96 Lees meer over Erik Afspraak maken
Sonja Van Meeuwen

Vastgoedmakelaar - BIV 514 142
Regio Aarschot - Langdorp - Rillaar
Kantoor Vlaams-Brabant

sonja.vanmeeuwen@copandi.be +32 495 52 00 99 Lees meer over Sonja Afspraak maken

Verplichte vermeldingen

Onderworpen aan de deontologische code BIV.

Erik Smeijers – Vastgoedmakelaar bemiddelaar – BIV 512.994 – België

Vennootschap Copandi VLB BV – Baalsebaan 53A, 3120 Tremelo

BTW nr – BE1005.517.044 – RPR Leuven
Polisnr. Verzekering – BA en Borgstelling via AXA NV Belgium, Polis 730.390.160
Derdenrekening – KBC IBAN BE10 7340 7668 7704

Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer

Toezichthoudende autoriteit – Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel.

ONS AANBOD

Panden van Copandi Vlaams-Brabant

Makelaarskantoor in Tremelo

Op zoek naar een vertrouwd makelaarskantoor in Tremelo? Bij Copandi Vastgoed bouwen we voort op een indrukwekkend trackrecord in de lokale vastgoedmarkt. Ons toegewijde team biedt deskundige begeleiding bij de verkoop, aankoop of verhuur van woningen in Tremelo en omgeving. Wij gaan verder dan alleen dienstverlening; wij streven naar een succesvolle vastgoedervaring voor onze klanten.

Ontdek Tremelo

Welkom in Tremelo, een charmante enclave in het hart van Vlaams-Brabant, waar geschiedenis, natuur en moderne voorzieningen samensmelten tot een betoverende levensstijl. Met zijn rijke erfgoed, weelderige natuur en diverse woonmogelijkheden, is Tremelo een parel in de Zuiderkempen die wacht om ontdekt te worden.

 

Historische rijkdom

Tremelo draagt trots zijn historische erfenis, vooral bekend als de geboorteplaats van de Heilige Pater Damiaan, een held die zijn leven wijdde aan het dienen van leprapatiënten op Hawaï. Zijn nalatenschap doordringt nog steeds de lokale cultuur en geschiedenis, waardoor Tremelo een plaats van inspiratie en bewondering is voor velen.

Levenskwaliteit

Wonen in Tremelo betekent leven in harmonie met de natuur, terwijl u toch geniet van alle moderne gemakken en voorzieningen. Met een gevarieerd aanbod aan woningen, variërend van schilderachtige dorpswoningen tot eigentijdse villa’s, biedt Tremelo een thuis voor elk levensstijl en budget. Bovendien maakt de strategische ligging, met Leuven en Mechelen binnen handbereik, Tremelo een ideale locatie voor pendelaars die de perfecte balans zoeken tussen werk en ontspanning.

Natuurlijke pracht

Genesteld langs de kalme wateren van de Dijle, nodigt Tremelo uit tot het verkennen van zijn weelderige landschappen en adembenemende natuurlijke schoonheid. Het Silsombos, een juweel van uitgestrekte bossen en glinsterende vijvers, biedt een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en avonturiers, waar men kan verdwalen in de stilte van de natuur en de frisse lucht kan inademen.

Culinair Genot

Laat uw smaakpapillen verwennen door de lokale keuken van Tremelo, waar gastronomische hoogstandjes en gezellige brasserieën hand in hand gaan. Van ambachtelijke gerechten bereid met verse streekproducten tot verfijnde lekkernijen die de zintuigen prikkelen, Tremelo’s culinaire scene belooft een onvergetelijke ervaring voor elke fijnproever.

Vanuit het vastgoedkantoor te Tremelo is Immo Copandi actief in volgende steden en gemeenten: Haacht, Herent, Kampenhout, Keerbergen, Baal, Tremelo, Werchter, Wezemaal, Rotselaar, Wijgmaal, Wilsele,…