Immo Tremelo

Kantoor Tremelo

Baalsebaan 53A
3120 Tremelo

Maatschappelijke zetel:
Copandi VLB BV
Baalsebaan 53A
3120 Tremelo

BE1005.517.044

DERDENREKENING: BE10 7340 7668 7704

Steeds geopend op afspraak

Makelaar Tremelo

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste vastgoedpartner cruciaal is. Het gaat immers om een samenwerking waarbij een goede verstandhouding van groot belang is. Maak kennis met ons team van vlaams brabant bij Copandi Tremelo en ontdek de klik die het verschil maakt.

Overweegt u daarnaast de verkoop van uw woning of appartement in Vlaams-brabant? Bij Copandi bieden wij een transparante service tegen een vaste prijs, zodat u precies weet wat u kunt verwachten tijdens het verkoopproces. Onze lokale makelaar staat te popelen om een persoonlijk gesprek met u aan te gaan.

Maak nu uw afspraak en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw vastgoedavontuur!

Erik Smeijers

Bestuurder Vlaams-Brabant
Vastgoedmakelaar - BIV 512 994
Dagelijks bestuur | Verkoop

erik.smeijers@copandi.be +32 497 53 07 96 Lees meer over Erik Afspraak maken
Sonja Van Meeuwen

Vastgoedmakelaar - BIV 514 142
Regio Aarschot - Langdorp - Rillaar
Kantoor Vlaams-Brabant

sonja.vanmeeuwen@copandi.be +32 495 52 00 99 Lees meer over Sonja Afspraak maken

Makelaarskantoor in Tremelo

Op zoek naar een vertrouwd makelaarskantoor in Tremelo? Bij Copandi Vastgoed bouwen we voort op een indrukwekkend trackrecord in de lokale vastgoedmarkt. Ons toegewijde team biedt deskundige begeleiding bij de verkoop, aankoop of verhuur van woningen in Tremelo en omgeving. Wij gaan verder dan alleen dienstverlening; wij streven naar een succesvolle vastgoedervaring voor onze klanten.

Bij Copandi zorgen we voor een kosteloze schatting van uw woning en maken gebruik van een geavanceerde digitale aanpak om uw vastgoed optimaal te presenteren aan potentiële kopers of huurders. Onze makelaars zijn lokaal verankerd en kennen de specifieke kenmerken van de Tremelose vastgoedmarkt.

Of u nu wilt verkopen, aankopen of verhuren, wij begrijpen het belang van betrouwbaarheid en zekerheid in elke vastgoedtransactie. Ons team gaat actief op zoek naar de juiste match voor uw woning en zet zich in voor een vlotte en succesvolle afhandeling van uw vastgoedzaken.

Kies voor Copandi Vastgoed in Tremelo en ervaar een professionele makelaar met een persoonlijke aanpak. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw vastgoedavontuur!

Vanuit het vastgoedkantoor te Tremelo is Immo Copandi actief in volgende steden en gemeenten: Haacht, Herent, Kampenhout, Keerbergen, Baal, Tremelo
,Werchter, Wezemaal, Rotselaar, Wijgmaal, Wilsele,…