Welkom bij de Copandi familie!

Werken bij Copandi is deel uitmaken van onze familie. We zijn overtuigd van eenzelfde concept en stralen dit ook uit naar de buitenwereld.

Copandi staat voor verandering in de vastgoedwereld. We bewijzen dagelijks dat een prima service ook gepaard kan gaan met een eerlijk en betaalbaar makelaarsloon.

Een warm en persoonlijk contact met onze klanten, sterk ondersteund door de laatste nieuwe technologie, zorgt voor prima klanttevredenheid én snellere verkooptijden.

Wil jij ook deel uitmaken van de Copandi familie?

Ontdek hieronder onze openstaande vacatures.

 

BIV-erkend makelaar/stagiair regio LIER

Om onze grote ambities te helpen waarmaken zijn wij op zoek naar versterking voor ons kantoor te Lier.

Copandi Vastgoed staat voor vernieuwing in de vastgoedmarkt. We geloven dat technologie de rol van de vastgoedmakelaar zal veranderen.

Als zelfstandig makelaar voor Copandi doe je waar jij het beste in bent: inkopen en verkopen.

Je voelt je het beste op de baan en in contact met je klanten en relaties? Copandi verzorgt de rest voor jou achter de schermen! Dankzij onze automatisaties en digitalisering, zorgt Copandi dat je alle tools hebt om met een minimum van administratie en bureauwerk succesvol kan zijn als makelaar.

Functie

Vanuit het kantoor Lier krijg je een ruime persoonlijke regio toegewezen waar je als vastgoedmakelaar instaat voor het uitbouwen van jouw eigen klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop in de lokale vastgoedmarkt. Je bent hét aanspreekpunt in jouw regio en begeleidt de klant doorheen het volledige vastgoedproces met als enige doel een tevreden klant als eindresultaat.

Aanbod

Copandi Vastgoed biedt jou een boeiende en vooral uitdagende functie met veel ruimte voor vrijheid. We streven naar een positieve samenwerking met jou als handelsagent en garanderen jou mooie toekomstperspectieven binnen onze groep. Je komt terecht in een bedrijf met een enorme dosis teamspirit in volle expansie en mooie opportuniteiten naar de toekomst toe.

Ben jij commercieel, volhardend en heb je een grote passie voor vastgoed? Dan kan jij zeker jouw steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons eigen kantorennetwerk!

Als handelsagent werk je op zelfstandige basis en factureer je jouw commissie op het einde van de maand afhankelijk van jouw prestaties. Je maakt aanspraak op een jaarlijkse sales-bonus bij het behalen van de opgelegde targets.

Profiel

– Je gelooft in het Copandi concept

– Je bent BIV-erkend makelaar of -stagiair

– Je bent commercieel, klantgericht en haalt energie uit onderhandelingen

– Je bent optimistisch ingesteld

Hoe solliciteren?

Gelieve een CV en motivatiebrief per e-mail te sturen aan duncan@copandi.be

Discretie verzekerd.