Welkom bij de Copandi familie!

Werken bij Copandi is deel uitmaken van onze familie.

Om onze grote ambitie te helpen waarmaken, is Copandi steeds op zoek naar erkende vastgoedmakelaars en vastgoedadviseurs.

 

WAT ZIJN DE VEREISTEN OM IN AANMERKING TE KOMEN?

– Je gelooft in onze normen en waarden
– Je geloof in het Copandi concept
– Je bent commercieel, klantgericht en haalt energie uit onderhandelingen
– Je bent optimistisch ingesteld en houdt van een no-nonsense aanpak

 

FUNCTIE VASTGOEDADVISEUR OF VASTGOEDMAKELAAR

Vanuit één van onze centrale kantoren krijg je een persoonlijke regio toegewezen waar je als vastgoedmakelaar of -adviseur instaat voor het uitbouwen van jouw eigen klantenportefeuille. Je kan hiervoor beroep doen op de leads die Copandi voor jou genereert, in opstartfase zal je dit moeten aanvullen met persoonlijke prospectie en netwerking.
Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop in de lokale vastgoedmarkt. Je bent hét aanspreekpunt in jouw regio en begeleidt de klant doorheen het volledige vastgoedproces met als enige doel een tevreden klant als eindresultaat.

 

WAT BIEDT COPANDI JOU?

Copandi Vastgoed biedt jou een boeiende en vooral uitdagende functie met veel ruimte voor vrijheid en verloning naar resultaat. We streven naar een positieve samenwerking met jou als bediende of handelsagent en garanderen jou mooie toekomstperspectieven binnen onze groep.
Je komt terecht in een jong bedrijf met een enorme dosis teamspirit, in volle expansie en mooie opportuniteiten naar de toekomst toe.
Ben jij commercieel, volhardend en heb je een grote passie voor vastgoed? Dan kan jij zeker jouw steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons eigen kantorennetwerk!

 

OPENSTAANDE VACATURES

Tijd voor een nieuwe uitdaging?