Vind jouw nieuwe thuis

Of
Ik wil verkopen

Immo huren met Copandi

Onze Copandi kantoren zijn gevestigd in 3 regio’s. Zowel in Antwerpen, Mechelen als in de Kempen vind je bij ons een breed assortiment aan commercieel en residentieel vastgoed te huur.

Copandi Vastgoed staat voor duidelijke, transparante communicatie, een uitstekende dienstverlening en een warm en persoonlijk contact met de huurder en de verhuurder.

Ben je op zoek naar een woning of commercieel pand met specifieke kwaliteiten? Copandi doet het huiswerk voor jou. Neem contact op met een kantoor in jouw gewenste regio, vertel ons jouw wensen en eisen en laat de rest aan ons over.

Copandi vastgoed te huur

We hebben een breed assortiment vastgoed in Antwerpen, Mechelen en de Kempen. Ben je op zoek naar een appartement of studio te huur? Of wil je een villa of commercieel pand huren?

Ontdek ons huuraanbod in de verschillende regio’s of maak een afspraak met een van onze makelaars om je bij je zoektocht te begeleiden.

Kantoor

Antwerpen

Ontdek

Kantoor

Mechelen

Ontdek

Kantoor

Kempen

Ontdek

Wat vertellen onze klanten?

Alexander Bonjean

Top service aan een degelijk en zeer scherp tarief! Communicatie en samenwerking verliep zeer vlot en professioneel.

Jan Snelders

Na verschillende makelaars gezien te hebben, vond ik dat Copandi het beste verhaal bracht. Perfecte uitvoering en vlotte en snelle verkoop. En bovendien een heel concurrentiële prijzenstrategie.

Jerry Bracke

Professioneel, correct en to the point. Een frisse wind in het makelaar landschap.

Mike Mol

Top samenwerking met Wim en Stijn. De ideale partij wat mij betreft. Krachtig in communicatie en afhandeling.

Maak een afspraak en kom even langs. Het duurt maar een minuutje.

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief