Vind jouw nieuwe thuis Mechelen

Huren in Mechelen

Je denkt erover om een pand te huren in Mechelen? Gefeliciteerd! Met zijn centrale ligging is Mechelen een ideale uitvalsbasis. De stad is erg aantrekkelijk voor jonge gezinnen, forensen en senioren. Met een aantal energieke wijken en goede infrastructuur heeft Mechelen heel wat te bieden.

Mobiliteit

Een woning huren in Mechelen kan een oplossing zijn voor jouw mobiliteitsprobleem. Waar je ook werkt in België, dankzij de autosnelweg E19, die Brussel met Antwerpen verbindt en dwars door Mechelen loopt, is de stad erg vlot met de auto bereikbaar. Verder is het openbaar vervoer naar Mechelen om diezelfde reden heel erg handig en ben je erg snel in Antwerpen, Brussel of Gent.

Wil je in het weekend graag gaan shoppen, maar kan je de wagen niet kwijt in het centrum? Dan is de Shopping Shuttle een oplossing. De stad Mechelen biedt zijn inwoners immers op zaterdag gratis en comfortabel shuttleverkeer aan tussen de randparkings en het centrum. De vlotte bereikbaarheid en voldoende parkeermogelijkheid van Mechelen zijn kwaliteiten die je niet in elke stad vindt.

In de de buurt

Panden in en rondom Mechelen

Werk en leven

De goede centrale ligging, het ondernemingsvriendelijk beleid en investeringen van de stad zorgden de laatste jaren voor een sterke stijging van het aantal Mechelse ondernemingen. Bovendien stijgt het aantal jobs jaarlijks in Mechelen. Een van de grootste opkomende projecten van de stad is de vernieuwing het stationsgebouw en de buurt daarrond.

Vrije tijd en activiteit

Mechelen leeft. Met zijn gezellige pleinen, horecagelegenheden, musea en opkomende buurten voor jonge gezinnen kan deze stad iedereen bekoren. Het Dijlepad is een absolute meerwaarde voor een rustgevende wandeling langs het water, midden in het centrum. Op zoek naar een stad met een mooie balans tussen work – live and play? Zoek dan niet verder dan Mechelen. Bekijk hier onze immo te huur in Mechelen.

Maak een afspraak en kom even langs. Het duurt maar een minuutje.