Immo kopen in regio Kempen

Je denkt erover om een woning te kopen in de Kempen? Perfect! Vanuit een centrale ligging in de Noorder- en Zuiderkempen is ons kantoor te Mol een ideale uitvalsbasis voor de ruime regio die de Vlaamse Kempen beslaat. Wij staan tot uw dienst in de belangrijkste steden zoals Mol, Geel, Turnhout, Herentals, Lommel, maar ook in de omliggende gemeenten, dorpen en gehuchten.

Mobiliteit

Doorheen de Kempen lopen 2 grote autostrades, de E34 en de E313, waar enerzijds vlot van Antwerpen naar Eindhoven kan gereisd worden of anderzijds richting Limburg, Hasselt. Ook via het Albertkanaal dat centraal door de Kempen loopt gebeurt heel wat transport. Een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer brengt u ook vlot doorheen gans het land indien gewenst. Door de uitgestrekte en groene omgeving is fietsen in de Kempen ook een zaligheid om van je thuis naar je werk te gaan bijvoorbeeld.

In de buurt

Panden in de regio Kempen

Werk en leven

De Kempense inwoners houden van ondernemen, dus het bruist er van de bedrijvigheid. Van industrie tot horeca, van landbouw tot retail en van de warme bakker tot wereldbekende bedrijven, de Kempense grond is een vruchtbare grond met tal van opportuniteiten en mogelijkheden.

Vrije tijd en activiteit

In de Stille Kempen… Dat klopt niet helemaal volgens ons. Er is zoveel te zien en te doen in de Kempen! Fietsen in zo’n 2.000 km bewegwijzerde fietspaden, paardrijden, watersporten, golfen, wandelen in één van de vele natuurgebieden en zoveel meer. Kempenaren zijn ook van nature rasechte Bourgondiërs. Restaurants, cafés, ambachtelijke beroepen zoals bakkers en slagers, streekgerechten en producten… Voor ieder wat wils.

Maak een afspraak en kom even langs. Het duurt maar een minuutje.