Copandi Antwerpen

Kantoor Schoten

Bredabaan 1026 bus 6
2900 Schoten

Steeds geopend op afspraak

Wie zijn we?

Wim Verhaegen

Bestuurder Lier-Schoten
Vastgoedmakelaar - BIV 510 787
Dagelijks bestuur | Management

wim@copandi.be +32 15 79 05 90 Lees meer over Wim Afspraak maken
Dimitry Van Hinsbergh

Vastgoedmakelaar - BIV 515 506
Regio Schoten - Brasschaat - Kapellen
Kantoor Schoten (Antwerpen)

dimitry@copandi.be +32 493 37 27 43 Lees meer over Dimitry Afspraak maken
Carine Hanson

Vastgoedadviseur
Regio Wilrijk - Berchem - Kontich
Kantoor Schoten (Antwerpen)

carine@copandi.be +32 3 376 06 06 Lees meer over Carine Afspraak maken

Verplichte vermeldingen

Onderworpen aan de deontologische code BIV.

Wim Verhaegen – Vastgoedmakelaar bemiddelaar – BIV 510.787 – België

Vennootschap Copandi BV – Korenmarkt 55, 2800 Mechelen
BTW nr – BE0677.970.513 – RPR Antwerpen afdeling Mechelen
Polisnr. Verzekering – BA en Borgstelling via AXA NV Belgium, Polis 730.390.160
Derdenrekening – KBC IBAN BE46 7330 7031 5936

Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer

Toezichthoudende autoriteit – Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel.

ONS AANBOD

Panden van Copandi Antwerpen

Makelaarskantoor in Schoten

Op zoek naar een vertrouwde makelaar in Schoten? Welkom bij Copandi Vastgoed, waar expertise en betrouwbaarheid samenkomen. Als gerespecteerd makelaarskantoor in Antwerpen hebben wij een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en een bewezen staat van dienst in succesvolle transacties.

Onze inzet voor klanttevredenheid en onze innovatieve digitale aanpak maken ons de perfecte partner voor al uw vastgoedbehoeften in Schoten. Of u nu uw huis wilt verkopen, op zoek bent naar uw droomwoning, of een appartement wilt huren, Copandi Vastgoed staat voor u klaar.

Hoe gaan we te werk?

Bij Copandi Vastgoed kunt u rekenen op een gratis schatting van uw woning en inzicht in de prijs die u voor uw eigendom kunt verwachten. Onze geavanceerde digitale aanpak stelt ons in staat om uw vastgoed optimaal te presenteren en te promoten, zowel lokaal in Schoten als online. Wij nemen ook het aanvragen van de benodigde attesten voor u uit handen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Dankzij ons uitgebreide netwerk en doelgerichte digitale promotiestrategieën gaan onze medewerkers actief op zoek naar de juiste koper voor uw woning. Wij verzorgen de volledige afhandeling van de verkoop en staan garant voor betrouwbaarheid en zekerheid, zoals onze slogan zegt: “de voorsprong in vastgoed.”

Kies Copandi Vastgoed als uw gids in de Schotense vastgoedmarkt en ontdek waarom wij de voorsprong in vastgoed zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Wij staan klaar om u te helpen bij al uw vastgoedbehoeften in Schoten.

Ontdek Schoten en omgeving

Welkom in het bruisende Schoten en de omringende gemeentes, waar Copandi Vastgoed u een unieke kijk biedt op het aantrekkelijke leven hier. Als uw lokale vastgoedpartner begrijpen wij als geen ander de charme en het potentieel van deze regio.

Wonen in Schoten en Omgeving

Schoten en de omliggende gemeentes zijn gezegend met een rijke diversiteit aan woningen. Van sfeervolle dorpskernen tot moderne voorsteden, er is voor elk wat wils. Copandi Vastgoed biedt een breed scala aan vastgoedopties, of u nu droomt van een gezellig huis met een tuin of een eigentijds appartement in de stad.

Cultuur, Gemeenschap en Natuur

Deze regio staat bekend om haar levendige culturele scene, hechte gemeenschappen en prachtige natuurlijke omgeving. Met talloze evenementen, lokale markten en groene parken om van te genieten, zult u zich nooit vervelen. Onze vastgoedlocaties zijn zorgvuldig geselecteerd om u toegang te bieden tot al deze aspecten van het leven in Schoten en de omliggende gemeentes.

Verkoop of Koop met Copandi Vastgoed

Of u nu overweegt uw eigendom te verkopen of op zoek bent naar uw nieuwe thuis, Copandi Vastgoed staat voor u klaar. Onze lokale experts hebben diepgaande kennis van de vastgoedmarkt in Schoten en omgeving en kunnen u begeleiden bij elke stap van het proces. Wij begrijpen wat deze regio zo bijzonder maakt en helpen u graag om hier uw plek te vinden.

Laat Copandi Vastgoed uw Gids Zijn

Ervaar zelf waarom Schoten en de omliggende gemeentes zo geliefd zijn. Laat Copandi Vastgoed uw gids zijn in deze prachtige regio. Neem vandaag nog contact met ons op voor een uitgebreid kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij al uw vastgoedbehoeften in Schoten en omgeving.

Vanuit het vastgoedkantoor te Schoten is Immo Copandi met onze lokale makelaars actief in volgende steden en gemeenten: immo Schoten, immo Ekeren, Immo Brasschaat, Immo Kapellen, Immo Deurne, Immo Merksem, Immo Wijnegem, Immo Malle, Immo Brecht, Immo Schilde, Immo Zoersel, Immo Antwerpen, Immo Wilrijk, Immo Edegem, Immo Mortsel, Immo Hoboken, Immo Hove, Immo Kontich

Vanuit ons Antwerps immokantoor geven we je graag meer uitleg over onze digitale en vlotte manier van werken.