Copandi Lier

Kantoor Lier

Kruisbogenhofstraat 11
2500 Lier

Steeds geopend op afspraak

Wie zijn we?

Wim Verhaegen

Bestuurder Lier-Schoten
Vastgoedmakelaar - BIV 510 787
Dagelijks bestuur | Management

wim@copandi.be +32 15 79 05 90 Lees meer over Wim Afspraak maken
Christophe Vanduffel

Vastgoedadviseur
Regio Lier - Ranst - Schilde - Zoersel
Kantoor Lier (Antwerpen)

christophe@copandi.be +32 3 304 77 90 Lees meer over Christophe Afspraak maken

Verplichte vermeldingen:

Onderworpen aan de deontologische code BIV.

Wim Verhaegen – Vastgoedmakelaar bemiddelaar – BIV 510.787 – België

Vennootschap Copandi BV – Korenmarkt 55, 2800 Mechelen

BTW nr – BE0677.970.513 – RPR Antwerpen afdeling Mechelen
Polisnr. Verzekering – BA en Borgstelling via AXA NV Belgium, Polis 730.390.160
Derdenrekening – KBC IBAN BE46 7330 7031 5936

Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer

Toezichthoudende autoriteit – Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel.

Makelaar Lier

Met onze ervaring in het vastgoed in en rond de provincie Antwerpen konden we natuurlijk niet achterblijven in de prachtige stad Lier en omgeving. Bij ons vindt u een mooi aanbod aan woningen en appartementen.

Wilt u daarnaast zelf uw woning of appartement verkopen te Lier? Bij Copandi vindt je een duidelijke service aan een vaste prijs en weet je direct wat je te wachten staat tijdens de verkoop van je huis. Onze lokale makelaar kan niet wachten om een persoonlijk gesprek met je aan te gaan.

Maak hier je afspraak!

Ontdek Lier

Lier, waar geschiedenis en hedendaags comfort naadloos samenkomen. Copandi Vastgoed is trots om u een glimp te laten opvangen van het betoverende leven in deze bruisende stad. Met een rijke historie, een bloeiend cultureel erfgoed en een bloeiende gemeenschap, heeft Lier alles te bieden wat u zoekt in een ideale woonplaats.

Historische charme ontmoet modern comfort

In het betoverende Lier bieden onze woningen historische charme in een moderne omgeving. Deze karakteristieke huizen ademen de geschiedenis van de stad en bieden tegelijkertijd alle moderne gemakken die u zoekt. Ontdek Lier en haar unieke woningen bij Copandi Vastgoed.

Leven in Lier: cultuur en gemeenschap

Lier is een stad die bruist van culturele evenementen en een hechte gemeenschap. Van de jaarlijkse Zimmertorenfeesten tot de gezellige markten in het centrum, er is altijd wel iets te beleven.

groene oases en recreatie

Voor natuurliefhebbers is Lier een waar paradijs. Het stadspark, de vesten en de nabijgelegen Nete bieden talloze mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en ontspanning in de natuur.

Klaar om te verhuizen?

Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis of overweegt te investeren in onroerend goed in Lier, Copandi Vastgoed is er om u te begeleiden. Ons team van vastgoedexperts kent de markt in Lier als geen ander en staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Ontdek het betoverende leven in Lier met Copandi Vastgoed. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw droomwoning te vinden in deze prachtige stad.

Ons kantoor in Lier bedient niet alleen de stad, maar ook de omliggende regio’s met dezelfde toewijding en expertise.

Vanuit het vastgoedkantoor te Lier Is Immo Copandi actief in volgende steden en gemeenten: Immo Lier, Immo Hove, Immo Kontich, Immo Lint, Immo Nijlen, Immo Ranst, Immo Heist-op-den-Berg,…

ONS AANBOD

Panden van Lier