Immokantoor Lier

Kruisbogenhofstraat 11 – 2500 Lier

Wij helpen u graag bij de verkoop of verhuur van je pand. Bij Copandi vastgoed krijg je een full service van begin tot eind. De verhuur of verkoop van je woning verzorgen we met een groot oog voor detail en professionaliteit hiernaast spelen we ook in op de digitale trends van de vastgoedwereld.

Makelaar Lier

Met onze ervaring in het vastgoed in en rond de provincie Antwerpen konden we natuurlijk niet achter blijven in de prachtige stad lier en omgeving. Bij ons vindt u een mooi aanbod aan woningen en appartementen.

Wilt u daarnaast zelf uw woning of appartement verkopen te Lier? Bij Copandi vindt je een duidelijke service aan een vaste prijs en weet je direct wat je te wachten staat tijdens de verkoop van je huis.

Maak hier je afspraak!

Wim Verhaegen

Oprichter en Bestuurder Copandi Groep
Vastgoedmakelaar - BIV 510 787
Management | Sales - Investment Properties

wim@copandi.be 03 376 45 33 Lees meer over Wim Afspraak maken
Amy De Winter

Vastgoedconsulent
Regio Ranst - Nijlen - Wommelgem - Wijnegem
Kantoor Lier

amy@copandi.be 03 302 47 74 Lees meer over Amy Afspraak maken

Maak een afspraak en kom even langs. Het duurt maar een minuutje.

Wonen in Lier

Waarom zou je wonen in Lier? Als je er op bezoek bent geweest dan denken we dat je deze vraag al niet gaat stellen. Lier is een prachtige bruisende stad met de charmes van een dorp. De stad kent prachtige natuur voor lange wandelingen, een rijke historie en heerlijke streekproducten (Op ons kantoor eten we alvast vaak lierse vlaaikes).

 

Lier als groene stad

Lier ook wel gekend als ‘de poort der Kempen’ is een walhalla voor fietsers en wandelaars. Je vindt er het prachtige stadspark en de stadsvesten. Daarnaast heb je nog de Lierse polder waarin je kan genieten van de een prachtig uitzicht op de Grote Nete.