Jouw nieuwbouwproject commercialiseren?

Dat kan digitaler, efficiënter én goedkoper. Copandi kan zowel de volledige marketing als het verkoopproces voor ontwikkelaars uit handen nemen! Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Nieuwe tijden nieuwe aanpak.

Een project moet leven, nog voor de verkoop start.

Het eist zijn plaats op via diverse kanalen. Elke euro die naar verkoop gaat, moet maximaal renderen. Uw project moet héél gericht bij uw doelgroep binnenkomen en het allerbelangrijkst is de beleving. Mensen kopen een deel van een bruisend project. Een project waar ze toekomst in zien. Dat hebben we begrepen. Bij Copandi doen we het anders. Geen minimale inspanningen en maximale marges, maar héél gerichte targeting, maximale ROI, korte doorlooptijden en vooral: niet afhaken voor de laatste eenheden zijn verkocht. We tekenen een plan op maat uit voor elk project: efficiënt, snel én eerlijk.

Innovatie als drijvende kracht.

Vernieuwen is voor ons nooit een doel op zich. Door snel en gericht in te zetten op relevante innovatie, slagen we erin om sneller en efficiënter te verkopen, om gerichter en goedkoper te werken en om uw doelgroep gericht te bereiken.

We doen gewoon meer met minder.

Door in te zetten op nieuwe technologie en door onze processen te digitaliseren kunnen wij bij Copandi een stuk efficiënter werken. En daarom kunnen we meer met minder. Waar traditionele makelaars uren bezig zijn met administratie, planning en opvolging, verloopt bij ons zo veel mogelijk automatisch en digitaal.

Een rijkere belevenis.

Een makelaar met een digitaal DNA biedt potentiële kopers ook veel meer. Om een project tot leven te wekken is vandaag meer nodig. En er ìs ook veel meer.

Copandi maakt gebruik van de nieuwste mogelijkheden om de aandacht te trekken, om een belevenis te creëren, om op de radar te blijven en om de verkoop van uw project te stimuleren.

 • Een verhaal op maat van elke persona
 • Virtual Reality & Augmented Reality
 • Chatbots en professionals beantwoorden elke vraa
 • Video’s en dronebeelden die een unieke inkijk geven
 • Digitale en luxebrochure
 • 3D visualisatie en 360° beleving
 • Professionele fotografie

Maatwerk, voor elk project.

Elk project is anders, en elke verkoop dus ook. Wij hanteren weinig standaardformules en bekijken voor elk project wat de beste aanpak is. Zo garanderen we een snelle doorlooptijd, wat een win is voor u én een win voor ons.

Tot de laatste unit.

Het succes van een commercialisatie hangt af van hoe vlot die laatste eenheden worden verkocht. Daar zit immers uw winst. Uw makelaar mag dus niet stilvallen wanneer het laaghangend fruit geplukt is. Ook hier moet het anders .

Copandi werkt door tot de laatste unit verkocht is, en hanteert een planning per fase. We voeren de inspanningen op wanneer het nodig wordt. Zo betaalt u enkel voor de tactics die nodig zijn om alle eenheden te verkopen.

Ook wat de commissies betreft stellen we ons flexibel op. Voor projecten met een beperkt aantal eenheden werken we daarom vaak met een flat fee per unit. Voor grote projecten hanteren we een progressieve commissie waarbij we laag beginnen, en stijgen naarmate we meer inspanningen moeten leveren.

Eerlijk, toch?

Kleinere projecten

Flat fee

 • Ideaal voor kleinere projecten. Geen commissie van 2 procent, maar een vaste, voordelige vergoeding per unit.
 •  Een vaste commissie per unit, van € 5.500 excl BTW
 •  Vaste commissie kan ook variëren op basis van de grootte van het project en van de eenheden.
 •  Verbintenis voor de hele rit, tot de laatste unit.

Grote projecten

Progressieve commissie

 •  De eerlijkste optie voor grote projecten, met een langere looptijd.
 •  Een lage commissie (1,5%) voor de eerste 30% van de eenheden, van 2% voor de volgende 50% en van 2,5% voor de laatste 20% van de eenheden.
 •  Percentages kunnen ook omgezet worden in forfaitaire bedragen.
 •  Verbintenis voor de hele rit, tot de laatste unit

Al onze projecten

Maak een afspraak met onze verantwoordelijke nieuwbouw.

Contact