Immoweb: alles wat je moet weten

Wat is Immoweb?

Immoweb, opgericht in 1996, is de grootste vastgoedwebsite van België en maakt deel uit van de Duitse mediagroep Axel Springer Digital Classifieds. Het platform biedt alles wat met vastgoed te maken heeft, van huizen, appartementen en bouwgronden tot bedrijfspanden en vakantieverblijven. Dagelijks worden er meer dan 1.000 nieuwe panden toegevoegd, wat het de go-to plek maakt voor Belgen die op zoek zijn naar vastgoed.

Wat kan je doen op Immoweb?

Zoeken en adverteren

Op Immoweb kun je zowel vastgoed kopen, huren, verkopen als verhuren. Of je nu op zoek bent naar een huis, appartement of een commerciële ruimte, de uitgebreide zoekfuncties en filters maken het eenvoudig om het perfecte pand te vinden. Verkopers en verhuurders kunnen hun eigendommen aanbieden via verschillende advertentieformules (Basic, Classic en Premium), die variëren in prijs en zichtbaarheid.

Gratis schatting

Een handige tool van Immoweb is de gratis schattingstool. Door enkele gegevens van je vastgoed in te vullen, ontvang je een gedetailleerd schattingsrapport per e-mail. Dit kan een nuttige eerste stap zijn als je overweegt je huis te verkopen en een idee wilt krijgen van de marktwaarde.

Onze samenwerking met Immoweb

Bij Copandi werken we nauw samen met Immoweb om onze klanten de beste service te bieden. Door onze panden op Immoweb te plaatsen, bereiken we een veel breder publiek dan alleen via onze eigen website. Dit vergroot de kans op een snelle en succesvolle verkoop of verhuur aanzienlijk.

Copandi’s formules

We begrijpen dat het verkopen of verhuren van vastgoed een complexe taak kan zijn. Daarom bieden we bij Copandi drie verschillende serviceformules aan:

  1. Classic Formule: Met de Classic Formule kies je voor een all-in verkoopservice! Copandi ontlast je van alle administratieve taken, verzorgt alle bezoeken met kandidaat-kopers en onderhandelt voor jou de beste verkoopprijs. Ontdek er hier alles over.
  2. Copandi Formule: De Copandi Formule biedt een totale woningverkoopservice met online marketingfocus, inclusief professionele foto’s, virtuele rondleidingen en begeleiding door ons deskundige team. Ontdek de Copandi Formule.
  3. A La Carte Formule: Kies voor Copandi’s ‘A La Carte Formule’ voor een op maat gemaakte formule. Ontdek alles over onze A la carte formule.

Welke formule je ook kiest, je kunt altijd rekenen op onze professionele begeleiding en expertise.

Conclusie

Immoweb is zonder twijfel een onmisbaar platform voor iedereen die met vastgoed bezig is in België. Met een breed scala aan diensten, van vastgoedadvertenties tot hypothecaire leningen en verzekeringen, biedt het platform alles wat je nodig hebt onder één dak. Bij Copandi zijn we trots op onze samenwerking met Immoweb en staan we klaar om je te helpen bij elke stap van je vastgoedavontuur.

Heb je nog vragen over Immoweb of onze diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste vastgoednieuws en onze nieuwe aanbiedingen. Tot snel bij Copandi!