Copandi comfort

Klanten die bij ons langskomen en ons informeren dat ze hun pand wensen te verkopen krijgen de keuze uit 3 verschillende formules. Onze werkwijze richt zich erop de administratieve taken die je afschrikken uit handen te nemen en je gedurende het hele proces te begeleiden.

Copandi comfort

Met het Comfort pakket kies je ervoor sommige taken zelf uit te voeren maar krijg je tijdens het gehele verkoopproces toch een duidelijke en brede ondersteuning.

Wij hebben jarenlange ervaring met de administratieve rompslomp die bij een verkoop komt kijken. Dankzij ons digitale automatiseringsproces gaat het vlotter dan ooit.

 • Opmaak volledig verkoopdossier
 • Advertenties op portaalsites
 • Professionele fotoreportage
 • Social media advertenties
 • Prijsonderhandelingen kandidaat-kopers
 • 3D Videotour Matterport technology
 • Opmaak verkoopovereenkomst
 • (digitale) ondertekening compromis
 • Begeleiding tot notariële akte
 • Digitale pandbrochure
 • 2D Plattegrond
 • Begeleide bezoeken kandidaat-kopers

3D Videotour Matterport technology – Digitale pandbrochure – 2D Plattegrond

Krijg je vragen van mensen die meer details willen? De prachtige digitale pandbrochure stuur je op als antwoord. Ook een indrukwekkende 3D Videotour gemaakt met de Matterport technology is in de Comfort formule inbegrepen alsook een klassieke 2D plattegrond. Alles om de mogelijke geïnteresseerden verder te overtuigen.

Geen gedoe met het beantwoorden van vele e-mails en op tientallen vragen, gewoon de digitale presentaties zenden waarin de potentiële koper alle informatie vindt. Ondertussen plannen we de eerste bezoekdagen voor geïnteresseerde kopers. Dankzij de professionele verkoopborden vinden de eerste bezoekers makkelijk hun weg naar je pand.

Opmaak verkoopovereenkomst – (digitale) ondertekening compromis – Begeleiding tot notariële akte

Nadat je de hand schudt met de mensen die zich akkoord verklaren om je pand te kopen, helpen we je de verkoopovereenkomst op te maken. Verder wordt de (digitale) ondertekening van het compromis gestuurd en begeleiden we je ten slotte door het proces van de notariële akte.

De Comfort formule: in alle comfort door het proces van de verkoop van jouw vastgoed.

Begeleide bezoeken kandidaat-kopers – Prijsonderhandelingen kandidaat-kopers

Onze professionals staan je bij tijdens die bezoeken en begeleiden dan kandidaat-kopers doorheen je woning. Prijsonderhandeling met kandidaat-kopers daarna? Geen enkel probleem, ook hier schieten onze professionele makelaars je te hulp. Onderhandelen en biedingen begeleiden zit in ons bloed.

Verkoopdossier opmaken en advertenties op portaalsites

Allereerst maken we een volledig verkoopdossier samen met je op. We overlopen alle details en de verschillende stappen die uiteindelijk zullen leiden tot de verkoop van het pand aan jouw gewenste prijs. We zetten onmiddellijk advertenties op de meest bekende portaalsites.

Professionele fotoreportage – Social media advertenties

We zetten een fotograaf in om een professionele fotoreportage te maken. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze afspraak best gepland staat op een zo zonnig mogelijke dag. Met deze foto’s gaan onze professionals aan de slag om het pand op social media te verspreiden. De verschillende verkoopkanalen die de bedrijven uit het Amerikaanse Silicon Valley bieden, zijn onmisbaar voor een vastgoed verkoop in de 21e eeuw.

Maak een afspraak en kom even langs. Het duurt maar een minuutje.