Premium formule

Je wil je pand verkopen maar ziet er tegenop aan de enorme hoeveelheid taken te beginnen die bij zo’n verkoop komen kijken? Kies simpelweg voor ons Premium pakket en laat alles aan ons over. Met deze uitgebreide formule nemen we vrijwel alle taken uit handen.

Premium formule

Met de Premium-formule gaan we een stap verder! Het Copandi-marketingteam maakt een buyer-persona profiel op van de koper en hierop gaan we vol op adverteren. We bereiken actief potentiële kopers van jouw eigendom d.m.v. gerichte advertenties op social media. Hiervoor maken we o.a. een teasing-video op van jouw woning en tonen we deze aan de juiste doelgroepen. Dit alles in combinatie met een Matterport 3D virtual tour en een luxebrochure zorgt ervoor dat jouw woning echt onder de aandacht van de kandidaat-koper gebracht wordt… én blijft!

 • opmaak volledig verkoopdossier
 • professionele fotoreportage inclusief hoogtefoto’s
 • opmaken plattegrond
 • professioneel verkoopbord
 • matching database 13.000 kandidaten
 • XL-advertenties portaalwebsites
 • opmaak buyer-persona profiel
 • gerichte, gesponsorde advertenties
 • social media teasing video
 • 3D matterport virtual tour
 • luxeborchure
 • prijsonderhandeling naar maximale verkoopprijs
 • opmaak verkoopovereenkomst
 • (digitale) ondertekening compromis
 • begeleididng tot notariële akte
 • after-service m.b.t. overname abonnementen

Opmaak volledig verkoopdossier

Het Copandi Vastgoed team begint met een volledig verkoopdossier op te stellen. Nadat we alle details samen overlopen hebben, beginnen we aan de verkoop.

Begeleide bezoeken kandidaat-kopers

Raak jezelf niet zenuwachtig tijdens deze eerste bezoekdagen. Onze professionals zijn er om alle bezoekers te ontvangen en jouw pand te tonen.

Dankzij de professionele verkoopborden die wij leveren, vinden die bezoekers in 1-2-3 de weg naar je pand.

Professionele fotoreportage – Advertenties op portaalsites

Onze fotograaf maakt, samen met onze technische ondersteuning, een gespecialiseerde fotoreportage die kandidaat-kopers zal visueel zal overtuigen van de kwaliteiten van jouw pand.

We zetten op alle bekende portaalsites die dit pakket aanbiedt jullie advertentie om zo alle Belgen die op zoek zijn naar vastgoed, jouw pand voor te stellen. Onze professionals weten als geen ander hoe ze je pand zo goed aantrekkelijk mogelijk kunnen presenteren.

Buyer-persona bepaling – Prijsonderhandelingen kandidaat-kopers

Tijdens een gesprek bepalen onze Copandi Vastgoed makelaars de persoonlijkheid van de kandidaat-kopers en weten zo perfect wie daarna tot een bod kan overgaan.

Prijsonderhandeling met kandidaat-kopers daarna? Ook dit is geen stressvol probleem meer voor je, want ook hier staan we je bij met raad en daad.

Social media advertenties – Gesponsorde social media campagnes – Online targeting en retargeting

Daarna gaan we aan de slag met social media, een must voor vastgoed verkoop in de 21e eeuw. Met een gesponsorde campagne zorgen we ervoor iedereen die op zoek is naar jouw type vastgoed, jouw pand ook daadwerkelijk te zien krijgt.

Dankzij ons systeem van online targeting en retargeting wordt informatie over jouw huis of appartement gestuurd naar de kandidaat-kopers waarvan wij weten dat ze op dit ogenblik geïnteresseerd zijn.

Digitale pandbrochure – 3D Videotour Matterport technology – 2D Plattegrond – Luxe pandbrochure (hard copy of QR-code) – Professionele videoreportage

We verwachten dat je allereerst vragen voor meer informatie ontvangt van kandidaat kopers. Als antwoord wordt onze digitale luxe pandbrochure gestuurd (ofwel met een QR-code zodat ze die kunnen zien op hun smartphone of desktop, ofwel sturen we die op per post in een glossy pakket).

Deze pandbrochure bevat naast de klassieke fotos verder een mooie 3D Videotour gemaakt met de Matterport technology en een 2D plattegrond. Zo overtuigen we geïnteresseerden om tot een eerste bezoek over te gaan.

Opmaak verkoopovereenkomst – (digitale) ondertekening compromis – Begeleiding tot notariële akte

Nadat je uiteindelijk de hand schudt met de koper, is het tijd om de verkoopovereenkomst op te maken. De (digitale) ondertekening van het compromis wordt opgestuurd en we begeleiden je door de administratie van de notariële akte.

Met het Premium pakket ben je zeker van volledige ondersteuning van begin tot einde en is jouw woning verkocht voor je het weet!