BIV ERKEND MAKELAAR (M/V) – REGIO LIER

Om onze grote ambities te helpen waarmaken zijn wij op zoek naar versterking voor ons kantoor te Lier. Copandi Vastgoed staat voor vernieuwing in de vastgoedmarkt. We geloven dat technologie en efficiëntie de rol van de vastgoedmakelaar zal veranderen.

Als zelfstandig makelaar voor Copandi doe je waar jij het beste in bent: inkopen en verkopen. Je voelt je het beste op de baan en in contact met je klanten en relaties? Copandi verzorgt de rest voor jou achter de schermen! Dankzij onze automatisaties en digitalisering, zorgt Copandi dat je alle tools hebt om met een minimum van administratie en bureauwerk succesvol kan zijn als makelaar.

Functie

Vanuit het kantoor van Lier krijg je een persoonlijke regio toegewezen waar je als vastgoedmakelaar instaat voor het uitbouwen van jouw eigen klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop in de lokale vastgoedmarkt. Je bent hét aanspreekpunt in jouw regio en begeleidt de klant doorheen het volledige vastgoedproces met als enige doel een tevreden klant als eindresultaat.

 

Profiel

– Je gelooft in het Copandi concept

– Je bent BIV-erkend makelaar

– Je bent commercieel, klantgericht en haalt energie uit onderhandelingen

– Je bent optimistisch ingesteld

 

Aanbod

Copandi Vastgoed biedt jou een boeiende en vooral uitdagende functie met veel ruimte voor vrijheid. We streven naar een positieve samenwerking met jou als handelsagent en garanderen jou mooie toekomstperspectieven binnen onze groep. Je komt terecht in een bedrijf met een enorme dosis teamspirit in volle expansie en mooie opportuniteiten naar de toekomst toe.

Ben jij commercieel, volhardend en heb je een grote passie voor vastgoed? Dan kan jij zeker jouw steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons eigen kantorennetwerk!

Neem snel contact op met Wim Verhaegen via wim@copandi.be. Discretie verzekerd.