REGIO KEMPEN & LIMBURG

COMMERCIEEL TALENT / VASTGOEDMAKELAAR

(VASTGOEDADVISEUR/VASTGOEDMAKELAAR)(M/V)

Om onze grote ambities te helpen waarmaken zijn wij op zoek naar versterking voor ons kantoor te Mol, en dit voor diverse regio’s in de Kempen. Zo zijn we op zoek naar medewerkers voor regio’s MOL, HERENTALS,  LOMMEL en BERINGEN.

Copandi Vastgoed staat voor vernieuwing in de vastgoedmarkt. We geloven dat de rol van de vastgoedmakelaar zal blijven veranderen. Een zeer persoonlijke service ondersteund door technologie zorgt ervoor dat makelaardij grote veranderingen ondergaat. Copandi is één van de voortrekkers van deze nieuwe generatie van vastgoedmakelaars.

Voel jij je aangesproken om je aandeel te hebben in de uitbouw van het Copandi-concept? 

 

👉   lees dan zeker verder!

Als vastgoedadviseur/vastgoedmakelaar voor Copandi doe je waar jij het beste in bent: relaties opbouwen met kopers en verkopers. Je bent hét uithangbord van onze jonge en vernieuwende organisatie en je straalt dit ook uit. Je bent volhardend en weet dat er zowel tegenslagen als successen zijn in onze sector! Buiten je comfortzone treden zal nodig zijn om echt succesvol te zijn!

Dankzij je absolute hands-on aanpak onderneem je actie en is geen telefoontje je te veel. Je voelt je het beste op de baan en in contact met onze klanten en relaties. Het kantoor is een ontmoetingsplek waar je collega’s ontmoet en je administratie afhandelt. De overige tijd ben je op zoek naar opportuniteiten en contacten……..…..… en………….. you love it!

Verder heb je van nature competitief ingesteld en krijgt voldoening door het afsluiten van deals! Sales-targets zie je niet als een bedreiging, maar als een uitdaging!

Herken je jezelf in bovenstaande functieomschrijving? 

 

👉   lees dan zeker verder!

 

Vanuit het kantoor te Mol krijg je een persoonlijke regio toegewezen waar je als vastgoedadviseur instaat voor het uitbouwen van jouw eigen klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop in de lokale vastgoedmarkt. Je bent hét aanspreekpunt in jouw regio en begeleidt de klant doorheen het volledige vastgoedproces met als enige doel tevreden klanten als eindresultaat. 

Benieuwd wat Copandi je te bieden heeft in ruil voor jouw enthousiasme? 

 

👉   lees dan zeker verder!

 

We bieden jou een jonge en boeiende sfeer in een groeiend en ambitieus bedrijf. We streven naar een positieve samenwerking met veel ruimte voor zelfstandigheid.

Afhankelijk van je ervaring bieden we een opleidingstraject zowel intern als extern.

We geloven in beloning naar werk en maken een persoonlijk voorstel op maat afhankelijk van je ervaring, drive en motivatie. 

De functie als vastgoedadviseur is een functie als bediende (in dienstverband). 

Een vast maandelijks loon wordt aangevuld met bonussen op basis van prestaties. Je bepaalt dus in grote mate zelf hoeveel je verdient. 

Ben je nog steeds enthousiast?

 👉   onderneem dan actie: