Vind jouw nieuwe thuis

Copandi het vastgoed kantoor van de toekomst

Wil je investeren in een eigen woning als zekerheid voor later of kies je voor de flexibiliteit van huren? Copandi Vastgoed biedt je een scala aan vastgoeddiensten in 3 regio’s: Antwerpen, Mechelen en de Kempen.

We hebben een ruim assortiment vastgoed te koop. Vastgoed te koop aanbieden? We helpen we je om de verkoop van je woning zo vlot mogelijk te laten verlopen. Daarnaast vind je bij ons prachtige nieuwbouwprojecten en kan je bij ons terecht voor huurwoningen. Wat het ook mag zijn, ons team van experts staat voor je klaar.

Maak kennis met de vastgoedexperten van Copandi

Reken op ons professioneel team van makelaars om je wegwijs te maken binnen de vastgoedwereld.Of je nu wil kopen, verkopen, geïnteresseerd bent in een nieuwbouwproject of een woning wil huren, de Copandi-familie van vastgoedmakelaars staat voor je klaar.

Ontdek onze vastgoedkantoren

Immo verkopen

Wij verkopen uw woning

Tijd om je woning te verkopen? Copandi kent de regelgeving als geen ander en staat je graag bij tijdens het veeleisende verkoopproces.

Onze teams beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers, werken altijd lokaal en dit volgens het no-cure-no-payprincipe. Bovendien krijg je gedurende het hele verkooptraject kostbaar advies. Kies de formule die het best bij jou past en verkoop jouw pand in 1-2-3.

Nieuwbouw

Ontdek onze nieuwbouwprojecten

Ben je op zoek naar een woning die voldoet aan de eisen van nu of naar een investeringsproject voor de toekomst? Neem een kijkje naar onze huidige nieuwbouwprojecten.

Ben je een projectontwikkelaar en zie je je nieuwbouwproject graag in no-time verkocht? Zoek je bovendien een makelaar die betrouwbaar en ervaren is? Vind hier meer informatie of neem contact met een van onze kantoren in jouw regio.

Immo kopen

In alle vertrouwen een woning kopen

Een woning kopen is een goede investering en geeft zekerheid op lange termijn. Beslis je om een pand te kopen? Ons team van professionele makelaars staan je bij van de eerste stap tot het moment dat je de sleutel ontvangt en de verkoop rond is. Koop zonder zorgen jouw droomhuis! Ontdek ons aanbod immo te koop in Antwerpen, Mechelen en de Kempen.

Immo huren

Behoud je flexibiliteit door te huren

Als je op zoek bent naar meer flexibiliteit is het huren van een woning een prima idee. Ons uitgebreid netwerk leent ons ertoe je de beste panden in verschillende regio’s aan te bieden. Ontdek ons aanbod van huurpanden in Antwerpen, Mechelen en de Kempen.

Maak een afspraak en kom even langs. Het duurt maar een minuutje.