missie

de voorsprong in vastgoed

Copandi heeft als missie om alle partijen in het aan- en verkoopproces van vastgoed een voorsprong te bieden.

De verkopende partij behaalt reeds vanaf de start van onze samenwerking een voorsprong door met Copandi in zee te gaan. Zo start onze samenwerking met een efficiënt inkoopproces waarin de eigenaar vanaf het kennismakingsgesprek reeds toegang krijgt tot het unieke Copandi-dashboard. Het Copandi-dashboard zal een rode draad zijn doorheen het verkoopproces. Een eigenaar kan ten alle tijde, 24/24 en 7/7, hierop inloggen om de status van het verkoopproces op te volgen.

Voor woningen vanaf een verkoopprijs van € 250.000 behalen eigenaars nog een extra voorsprong doordat het ereloon van Copandi lager zal uitkomen dan bij traditionele makelaars.

De kopende partij behaalt eveneens een voorsprong vanaf de start van hun zoektocht. Zo biedt Copandi aan kandidaat-kopers de mogelijkheid om – in primeur – en dus voordat de woningen op portaalwebsites verschijnen, reeds een afspraak te maken om hun bezoek in te plannen. Zo heeft onze kandidaat-kopers wachthoek een voorsprong om hun droomwoning te kunnen aankopen.

Tenslotte vinden we het enorm belangrijk dat ook onze medewerkers en makelaars een voorsprong hebben op de arbeidsmarkt door voor Copandi te werken. Copandi staat als jonge werkgever voor vrijheid, openheid, transparantie en vertrouwen. Onze medewerkers krijgen de kans om, zelfs in dienstverband, hun eigen agenda planning op te maken en de werken in een eerder horizontaal georganiseerde structuur.

vastgoedkantoren

onze vastgoedkantoren

Copandi heeft een netwerk van 5 vastgoedkantoren verspreid over de provincie Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Onze vastgoedkantoren doen dienst als uitvalsbasis en werkplek voor onze medewerkers. De tijd dat kandidaat-kopers een immokantoor binnenstapten om hun voorkeuren kenbaar te maken, is voorbij. Kandidaat-kopers zoeken online naar hun droomwoning en geven online hun zoekcriteria door.

Net daarom heeft Copandi geen immokantoor in elke gemeente waarin we actief zijn. Deze uitgespaarde overhead-kost trachten we in te zetten om onze panden online meer zichtbaarheid te geven en jouw woning dus sneller te verkopen.

Onze kantoren zijn steeds geopend op afspraak, onze hoofdzetel in Mechelen is steeds geopend tijdens de kantooruren.

medewerkers

onze vastgoedexperten

Onze makelaars en adviseurs zijn gepassioneerd door vastgoed, houden van menselijk contact en worden ondersteund door een administratieve backoffice. Onze in-house fotograaf en marketingafdeling zorgen voor een ideale voorstelling van jouw eigendom en creëren door zeer gerichte marketing een zeer groot bereik online. Onze juridische dienst ondersteunt onze medewerkers met de opmaak van overeenkomsten en met beantwoorden van vragen. Zo behouden onze makelaars de nodige tijd om jou volledig te ontzorgen en samen het gewenste doel te bereiken!

Nieuwbouw

ontdek onze nieuwbouwprojecten

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning of -appartement die voldoen aan de hedendaagse eisen of naar een investeringsproject voor de toekomst? Neem een kijkje naar onze huidige nieuwbouwprojecten.

Ben je een projectontwikkelaar? Copandi heeft overkoepelend over onze kantoren een nieuwbouwafdeling die een voorstel op maat uitwerkt voor de verkoop van nieuwbouwprojecten. De verkoop gebeurt niet door junior’s, maar steeds door een bestuurder of nieuwbouwspecialist.

verkopen

Copandi verkoopt jouw woning.

De aan- en verkoop van een woning is een zeer belangrijke gebeurtenis in ons leven, daarom verdient deze transactie de beste zorg! Met meer dan 500 transacties per jaar bewijst Copandi dagelijks dat een prima service ook gepaard kan gaan met een betaalbaar ereloon.

We zijn er van overtuigd dat een vastgoedmakelaar of immokantoor een zeer belangrijke schakel is in de aan- en verkoop van een onroerend goed. Een BIV-erkend makelaar biedt je juridische ondersteuning en staat je bij doorheen een woelen van attesten en administratie.

Als makelaar zijn we ook onderlegd in het onderhandelen en behalen van een maximale verkoopprijs.

kopen

in alle vertrouwen een woning kopen

Een woning kopen is een goede investering en geeft zekerheid op lange termijn. Beslis je om een pand te kopen? Ons team van professionele makelaars staan je bij van de eerste stap tot het moment dat je de sleutel ontvangt en de verkoop rond is. Koop zonder zorgen jouw droomhuis! Ontdek ons aanbod immo te koop in Antwerpen, Lier, Mechelen, de Kempen en Vlaams-Brabant.

Immo huren

behoud je flexibiliteit door te huren

Als je op zoek bent naar meer flexibiliteit is het huren van een woning of appartement een prima idee. Ons uitgebreid netwerk leent ons ertoe je de beste panden in verschillende regio’s aan te bieden. Ontdek ons aanbod van huurpanden in Schoten (Antwerpen), Mechelen, Lier, de Kempen en Vlaams-Brabant.