Vastgoed kopen in Antwerpen of Schoten

Vind hier appartementen en woningen te koop in Antwerpen en omstreken. Of denk je eerder aan een commercieel pand? Vertel ons waar je precies naar op zoek bent en we helpen je snel je droompand te vinden.

Copandi Vastgoed heeft verschillende panden te koop in Antwerpen en omgeving.

We zijn actief in heel Antwerpen en zijn met onze kantoren gevestigd in Schoten.

Overweeg je te kopen in Antwerpen of in Schoten?

Laten we eerst beginnen met Schoten. Dit is een middelgrote, gezellige gemeente in de provincie Antwerpen. Het is er heel rustig om te wonen, want de gemeente ligt echt in het groen. Zo’n 30 % van de gehele oppervlakte is natuur. Je vindt er veel natuurparken en bossen. Geweldig toch, niet?

En als je af en toe toch eens wil genieten van het stadsleven, ben je zo in Antwerpen, want dat ligt op 10 km van Schoten. In de gemeente bevindt zich het Kasteel van Schoten, wat nu getransformeerd is tot een cultureel centrum. Je vindt er ook het mooie en oude marktplein, een Tibetaanse tempel, het Kasteel van Villers en nog veel meer.

Er wonen ongeveer 34.000 mensen in de gemeente en het Albertkanaal stroomt door de gemeente.

Mobiliteit

Ook als je in Antwerpen werkt, is het interessant om in Schoten te wonen, want er is een tram- en busverbinding van Schoten naar Antwerpen. Als je dus iemand bent die door drukte omringd is, maar ’s avonds toch liever naar rustigere oorden wil gaan, is Schoten de uitgelezen plaats. Je vindt er alle soorten vastgoed, van rijhuizen tot grote villa’s.

Antwerpen is gelegen op het kruispunt van verschillende invalswegen. Binnen en rondom de stad ligt een uitgebreid netwerk aan openbaar vervoer. Aanbod van zowel tram, bus als trein is er in overvloed en zelfs hierop zijn voor kortere afstanden in de binnenstad genoeg alternatieven. We denken aan de Vélo stadsfietsjes of elektronische steps. Ook kun je gebruikmaken van Cambio autodelen of de Poppy services, autodelen of deelscooters, … keuze genoeg.

In de buurt

Panden in en rondom Antwerpen

Werk en leven

Antwerpen de ‘koekenstad’ in constant groei en ontwikkeling – bruist van het leven. Dit maakt dat de stad en de nabije randgemeenten naast jonge gezinnen ook volop investeerders en ondernemers aantrekt.

Het is een ideale plaats om te wonen en leven. Met de haven als kloppende hart van onze (wereld)economie is zin voor ondernemerschap een vaste waarde in Antwerpen met als gevolg dat de werkgelegenheid hoog ligt.

Vrije tijd en activiteit

Er zijn veel bezienswaardigheden te vinden in Antwerpen. De belangrijkste daarvan zijn de kathedraal, het Rubenshuis, het Museum aan de stroom (of MAS) en de zoo. Ook de Grote Markt en het Stadhuis zijn absolute trekpleisters.

Het uitgaansleven in Antwerpen is een van de troeven van de stad, van heinde en ver komen feestneuzen en cultuurliefhebbers om ‘‘t stad’ te bezoeken.

Antwerpen is naast dat alles ook een modestad en ideaal voor liefhebbers om door de vele winkelstraten te kuieren.

Geef hier je zoekcriteria weer en koop je droomwoning