Copandi Kempen

Kantoor Mol

Molderdijk 113
2400 Mol

steeds geopend op afspraak

Wie zijn we?

Nina Belmans

Bestuurder Kempen
Vastgoedmakelaar - BIV 503 780
Dagelijks bestuur | Verkoop

nina.belmans@copandi.be +32 497 58 18 24 Lees meer over Nina Afspraak maken
Sean Willemsen

Vastgoedadviseur
Regio Kasterlee - Turnhout - Retie
Kantoor Kempen (Mol)

sean.willemsen@copandi.be +32 499 72 87 45 Lees meer over Sean Afspraak maken
Noor Helsen

Vastgoedadviseur
Regio Olen - Geel - Meerhout
Kantoor Kempen (Mol)

noor.helsen@copandi.be +32 471 90 18 10 Lees meer over Noor Afspraak maken
Jeff Peeters

Vastgoedadviseur
Regio Herentals - Westerlo - Veerle - Laakdal
Kantoor Kempen (Mol)

jeff.peeters@copandi.be +32 492 577 317 Lees meer over Jeff Afspraak maken

Verplichte vermeldingen:

Onderworpen aan de deontologische code BIV.

Nina Belmans – Vastgoedmakelaar bemiddelaar – BIV 503.780 – België

Vennootschap Belmimmo NV – Wijdbos 25, 2440 Geel
BTW nr – BE0445.203.373 – RPR Antwerpen, afdeling Turnhout
Polisnr. Verzekering – BA en Borgstelling via AXA NV Belgium, Polis 730.390.160
Derdenrekening – ING IBAN BE14 3632 3229 0283
Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer

Toezichthoudende autoriteit – Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel.

ONS AANBOD

Panden van Copandi Kempen

Makelaar Kempen!

Bij Copandi Kempen begrijpen we het belang van de juiste ‘klik’ bij het kiezen van een makelaar. We nodigen je graag uit om ons team in Mol te leren kennen.

Of je nu op zoek bent naar professionele begeleiding bij het verkopen van je woning of appartement, bij Copandi bieden we transparante dienstverlening tegen een vaste prijs. Onze lokale makelaar staat klaar voor een persoonlijk gesprek.

 

Welkom in Mol, een bruisende gemeente gelegen in het hart van de Kempen, waar levendige stadsdynamiek harmonieus samengaat met rustgevende natuurlijke pracht. Met zijn rijke geschiedenis, uitgestrekte bossen en moderne voorzieningen, belooft Mol een betoverende bestemming te zijn voor zowel inwoners als bezoekers.

Historisch Erfgoed

Mol heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen en die nog steeds voelbaar is in de charmante straten en historische gebouwen van de gemeente. Van de imposante Abdij van Postel tot de schilderachtige dorpskern van het centrum, elke hoek van Mol ademt geschiedenis en erfgoed.

Natuurlijke Schatten

Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en dompel uzelf onder in de ongerepte natuurlijke schoonheid van Mol. Met zijn uitgestrekte bossen, betoverende meren en weelderige heidegebieden, biedt Mol een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Verken de adembenemende paden van de Molse Meren, geniet van een ontspannen picknick in het Zilvermeer of maak een verkwikkende wandeling door de Molse Sahara.

Vastgoedmogelijkheden in Mol

Kantoor Kempen in Mol staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw droomhuis in deze betoverende gemeente. Met een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en een persoonlijke benadering, streven we ernaar om uw vastgoeddromen werkelijkheid te maken. Of u nu op zoek bent naar een karakteristieke stadswoning in het bruisende centrum van Mol, een idyllische villa aan de rand van het bos of een gezellig appartement met uitzicht op de groene velden, wij zijn er om u te helpen bij elke stap van uw vastgoedavontuur.

Levenskwaliteit

Wonen in Mol betekent genieten van het beste van twee werelden: de rust en sereniteit van het platteland gecombineerd met de levendige energie van een bruisende stad. Met een bloeiend cultureel leven, talloze recreatiemogelijkheden en een scala aan winkels en restaurants, biedt Mol een hoogwaardige levensstijl voor jong en oud.

Culinaire Ontdekkingen

Laat uw smaakpapillen verwennen door de culinaire geneugten van Mol, waar traditionele streekgerechten samenkomen met moderne gastronomie. Van gezellige eetcafés tot verfijnde restaurants, Mol’s culinaire scene belooft een onvergetelijke smaakervaring voor elke fijnproever.

Vanuit het vastgoedkantoor te Mol is Immo Copandi actief in volgende steden en gemeenten: Mol, Balen, Lommel, Herentals, Olen, Westerlo, Arendonk, Lille, Grobbendonk, Bouwel, Vorselaar, Vosselaar, Oud-turnhout, Mol, Laakdal, Turnhout, Geel, Meerhout, Kasterlee, Retie, Dessel, Olmen, Ham, Leopoldsburg, Tessenderlo, …