Immo Mechelen

Kantoor Mechelen

Copandi BV
Korenmarkt 55
2800 Mechelen

Openingsuren:

maandag 10:00–18:00
dinsdag 10:00–18:00
woensdag 10:00–18:00
donderdag 10:00–16:00
vrijdag 10:00–18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Makelaar Mechelen

Wij weten dat een juiste ‘klik’ belangrijk is. Je wil immers samenwerken met een kantoor waar je een goed gevoel bij hebt. We nodigen je daarom van harte uit kennis te maken met team Mechelen.

Wilt u daarnaast zelf uw woning of appartement verkopen te Mechelen? Bij Copandi vindt je een duidelijke service aan een vaste prijs en weet je direct wat je te wachten staat tijdens de verkoop van je huis. Onze lokale makelaar kan niet wachten om een persoonlijk gesprek met je aan te gaan.

Maak hier je afspraak!

Steven Plompen

Bestuurder Mechelen-Lier-Schoten
Vastgoedmakelaar - BIV 507 528
Dagelijks bestuur | Nieuwbouw

steven@copandi.be +32 498 61 58 86 Lees meer over Steven Afspraak maken
Wim Verhaegen

Bestuurder Mechelen-Lier-Schoten
Vastgoedmakelaar - BIV 510 787
Dagelijks bestuur | Management

wim@copandi.be +32 15 79 05 90 Lees meer over Wim Afspraak maken
Roeland Hilderson

Vastgoedadviseur
Regio Mechelen - Bonheiden - SKW
Kantoor Mechelen

roeland@copandi.be +32 495 19 30 82 Lees meer over Roeland Afspraak maken
Soufiane Uaiad

Vastgoedadviseur
Regio Hoboken - Hemiksem - Antwerpen
Kantoor Mechelen

soufiane@copandi.be +32 3 304 22 49 Lees meer over Soufiane Afspraak maken

Ons aanbod

Te koop in Mechelen

Makelaarskantoor in Mechelen

Op zoek naar een betrouwbaar makelaarskantoor in Mechelen? Copandi Vastgoed heeft een indrukwekkend trackrecord in de lokale vastgoedmarkt en biedt deskundige begeleiding bij de verkoop, aankoop of verhuur van woningen in Mechelen. Wij zorgen voor een gratis schatting van uw woning en hanteren een geavanceerde digitale aanpak om uw vastgoed optimaal te presenteren. Ons toegewijde team gaat actief op zoek naar de juiste koper voor uw woning en garandeert betrouwbaarheid en zekerheid.

Ontdek Mechelen

Welkom in de levendige stad Mechelen, waar Copandi Vastgoed u een inkijkje biedt in het inspirerende leven hier. Als uw lokale vastgoedpartner begrijpen wij de aantrekkingskracht van Mechelen en delen wij graag enkele redenen waarom deze stad een geweldige plek is om te wonen.

Historische Pracht Ontmoet Moderne Comfort

Mechelen is doordrenkt met geschiedenis en dat is te zien aan de prachtige historische gebouwen die de stad sieren. Bij Copandi Vastgoed begrijpen we de waarde van dit erfgoed en bieden wij eigendommen die zowel de historische charme als het moderne comfort omarmen. Of u nu op zoek bent naar een karakteristiek herenhuis of een eigentijds appartement, wij hebben vastgoedopties die aan uw wensen voldoen.

Cultuur en Gemeenschap

Mechelen staat bekend om zijn bruisende culturele scene en hechte gemeenschap. Met talloze evenementen, festivals en culturele instellingen, is er altijd iets te beleven. Onze vastgoedlocaties zijn zorgvuldig geselecteerd om u toegang te bieden tot deze rijke culturele ervaringen en de warme gemeenschap van Mechelen.

Natuur en Recreatie

Voor natuurliefhebbers biedt Mechelen groene oases en talloze recreatiemogelijkheden. Geniet van rustgevende wandelingen in het stadspark, fietsroutes langs de Dijle of picknicks aan de oevers van de Binnendijle. Copandi Vastgoed heeft eigendommen die gunstig gelegen zijn ten opzichte van deze natuurlijke schatten.

Gunstige Ligging

Mechelen ligt strategisch tussen grote steden zoals Brussel en Antwerpen, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor werk en ontspanning. Met uitstekende treinverbindingen en snelwegen bent u nooit ver verwijderd van waar u wilt zijn.

Klaar om uw Leven in Mechelen te Beginnen?

Of u nu wilt verhuizen naar Mechelen of op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, Copandi Vastgoed staat voor u klaar. Onze lokale experts hebben diepgaande kennis van de Mechelse vastgoedmarkt en kunnen u begeleiden bij elke stap van het proces.

Ervaar het betoverende leven in Mechelen met Copandi Vastgoed als uw vastgoedpartner. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw droomwoning in deze prachtige stad te vinden.

Vanuit het vastgoedkantoor te Mechelen is Immo Copandi actief in volgende steden en gemeenten: Immo Mechelen, immo Bonheiden, Immo Willebroek, Immo Hever, Immo Boortmeerbeek, Immo Sint-Katleijne-Waver, Immo Bonheiden, Immo Muizen, Immo Hombeek, Immo Heffen, Immo Lint, Immo Hemiksem, Immo Niel, Immo Boom, Immo Rumst, Immo Duffel,…