Vastgoed kopen aan de Costa Belgica

Naast een partner voor vastgoed in België zijn we vanaf nu ook trotse partner van Costa Blanca Woningen in Spanje, waardoor we je ook kunnen helpen in de zoektocht naar een eigendom aan de Spaanse Costa’s.

Ben je op zoek naar een vakantiewoning, appartement of misschien zoek je wel een interessante investering en wil je het vastgoed gaan verhuren? Graag zoeken we samen met jou naar de eigendom die best bij jouw behoeften past!

Hiervoor werken we samen met CostaBlancaWoningen, met CEO Frederic Van Der Mersch, ook bekend van het VTM Programma “Costa Belgica”, waarin hij Vlamingen helpt met hun droomwoning in Spanje te zoeken.

Op onze pagina vind je onze werkwijze, een greep uit ons aanbod, uitleg over de verschillende Costa’s, enz. Kort gezegd maken we de zoektocht makkelijk door in België alvast goed voor te bereiden en zodoende heel gericht in Spanje door onze Vlaamse contactpersoon eigendommen te bezoeken die beantwoorden aan jouw vereisten.

 

Welke Costa kiezen?

Ken je de verschillende regio’s? Anders helpen we je er graag mee verder. Bekijk ook het kaartje op onze Costa Copandi pagina! Kies je voor de Costa Blanca, Costa Calida, Costa de Almeria, of nog een andere Costa? Zoek je iets aan het strand, wat verder het binnenland in, in de stad of misschien wel op of aan een golfdomein? Geef in het formulier gerust aan wat je zoekt en we stellen je graag de eigendommen voor die het best bij jouw voorkeur passen!

Ontdek onze werkwijze!

We begeleiden je graag van A tot Z om je droom in Spanje te verwezenlijken. Aan de hand van het verkenningsformulier kunnen we alvast ons aanbod aan je voorstellen dat het best bij je wensen aansluit. Als dat je al bevalt kunnen we het ook samen ter plaatse bekijken en zelfs bij de aankoop begeleiden we je graag door alle stappen in Spanje én België!
Bekijk onze werkwijze hier.

Zullen we samen de zoektocht starten?

Als je op onze pagina je gegevens invult, kunnen we samen op zoek gaan naar jouw droomwoning, appartement of investeringseigendom in Spanje!