Project Maarten te Mechelen (FASE 1): UITVERKOCHT!

Leopoldstraat 2, Mechelen
Prijslijst
Oplevering
2023
Bouwpromotor
Ciril
Architecten
Polo Architects
Verkocht
100% Verkocht
Oplevering
2023
Bouwpromotor
Ciril
Architecten
Polo Architects
Verkocht
100% Verkocht

TROEVEN

VEEL GROEN EN AUTOVRIJ

Een nieuw park vormt het hart van Maarten. Open voor iedereen

GEVARIEERD AANBOD

Een buurt voor iedereen; van jonge gezinnen tot actieve senioren

BEN-WONEN

In Maarten woon je Bijna-Energie-Neutraal; minder energiekosten en beter voor het milieu.

HEEL BEREIKBAAR

Op wandelafstand van station, centrum en Vaart

LIGGING

Mechelen op zijn mooist

Maarten is gelegen te Mechelen in de Leopoldstraat, waar voorheen het Sint-Maarten ziekenhuis was gevestigd.

Wat voorheen een gesloten bouwblok was met een ziekenhuiscomplex en parking, wordt een gezellige buurt met een nieuwe straat en een park. Een gloednieuw adres ; een plaats om te wonen, wandelen, fietsen, te spelen en te praten.

Wonen in Maarten is wonen op een toplocatie. In centrum Mechelen, op 500m van de historische binnenstad, maar tegelijk ook aan het rustige water van de vaart, op 2 min van het station én aan een eigen park. De perfecte combinatie dus van rust en bereikbaarheid.

EXTERIEUR

Maarten verbindt de stedelijke Leopoldstraat met de rustige Vaartdijk aan het water. De gebouwen van Maarten passen zich in volume en ritme aan aan die overgang in het stedelijk weefsel. Dat betekent bijvoorbeeld hoger wonen in stedelijke appartementen aan de Leopoldstraat en lager wonen in gezellige eensgezinswoningen aan de Vaartdijk.

De losse inplanting van de gebouwen zorgt voor veel nieuwe open ruimte; een nieuw park, een leefstraat en collectieve binnentuin.

De materialen van Maarten zijn eerlijk, zacht en menselijk. Het raamwerk in blank gewassen beton wisselt grote raampartijen af met metselwerk in beige en warmgrijze baksteen.

Alle appartementen in gebouw Désiré zijn hoekappartementen, waarbij bewoners genieten van een zo breed mogelijk zicht over de stad en het groen. De ruime terrassen zijn deels inpandig en deels uitkragend, ze vormen een beschutte verlenging van de leefruimte die overgaat in een open terras om te genieten van een schitterend uitzicht!

INTERIEUR

De afwerking van keuken, vloeren en sanitair is vrij te kiezen door de koper, de budgetten zijn ruim voorzien.

Er is standaard vloerverwarming voorzien die in combinatie met lucht-water warmtepomp voor de meest aangename opwarming zal zorgen.

 

ENERGIE

Alle appartementen in Maarten worden gebouwd volgens de BEN normen (E30-peil). Woningen die aan deze normering voldoen, verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Dat zorgt voor een lagere energiefactuur. De energie die nog nodig is, komt voornamelijk uit groene energiebronnen. Zo worden de appartementen verwarmd met een lucht-water warmtepomp systeem en zijn er zonnepanelen voorzien.

Een BEN appartement biedt u daarnaast ook nog interessante voordelen zoals ene verlaagd Kadastraal Inkomen (KI)

Voor meer info hierover kan u ons steeds contacteren

BIJKOMENDE KOSTEN

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW (op het constructieaandeel) en 10% registratierechten (op het grondaandeel).

Een parking en kelderberging dient afzonderlijk aangekocht te worden.

Voor meer info kan u ons steeds contacteren

Prijzen en beschikbaarheid

;

Deze prijslijst is indicatief en kan niet als een offerte worden beschouwd. De prijzen zijn steeds exclusief belastingen en toeslagen. Dit is een niet-contractuele bindende lijst en kan op elk moment worden gewijzigd. Hoewel we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina zo accuraat en actueel mogelijk is, kunnen we de nauwkeurigheid van deze informatie op geen enkel moment garanderen.

Prijslijst downloaden

Documenten

Download hier meer documenten (lastenboek, e.a.) en plannen


Maak een afspraak en kom even langs.
Het duurt maar een minuutje.

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief