Het vastgoedkantoor van de toekomst

Bij Copandi werken we op een vernieuwende wijze met een vast en professioneel team van vastgoedmakelaars die jarenlange ervaring hebben binnen de vastgoedsector. Geef bij de verkoop van jouw eigendom zoveel uit handen als je zelf wil: Kies 1 van onze 3 formules.

Meer over ons

Maak kennis met ons innovatieve team. Wij geloven in kwalitatieve én betaalbare dienstverlening en transparante communicatie – en brengen hiermee vernieuwing in de sector. Onze kantoren in Antwerpen, Mechelen en de Kempen zijn de thuisbasis van een gemotiveerd team van vastgoedmakelaars.

Meer weten over Copandi en de snel evoluerende vastgoedwereld? Neem eens een kijkje op onze blog.

Onze formules

Copandi Vastgoed staat voor een nieuwe generatie vastgoedmakelaars. Wij zetten volop in op digitalisering en automatisering van de administratieve taken.

Blog

Open en transparante communicatie, we gaan er prat op. Regelmatig delen wij op onze blog dan ook adviezen, tips en weetjes om je op de hoogte te houden van wat er reilt en zeilt binnen de vastgoedwereld én binnen Copandi.

Heb je bij het lezen van onze blog een vraag, wil je meer weten over de mogelijkheden, regelgevingen of ben je op zoek naar meer specifiek vastgoedadvies? Neem contact met ons op.

Maak een afspraak en kom even langs. Het duurt maar een minuutje.