Transparante tarieven –
No cure no pay

We bieden onze service aan via drie formules met een vaste en betaalbare prijs, onafhankelijk van de verkoopprijs van jouw eigendom. Op deze manier weet jij tot op de euro wat je zal betalen. Bovendien werken wij volgens het ‘No cure, no pay’ principe. Je betaalt dus enkel wanneer jouw pand verkocht wordt aan een prijs die door jou aanvaard wordt.

Onze formules

Of je bij de verkoop van je woning nu graag het heft graag in eigen hand neemt of je juist op zoek bent naar een vastgoedmakelaar waaraan je alles uit handen kan geven, 1 ding is zeker: waar niemand op zit te wachten zijn rekeningen achteraf.

Copandi geeft je de keuze uit verschillende formules met transparante prijzen, zonder verrassingen op het einde van de rit. Bovendien betaal je niets als je eigendom niet verkocht wordt. Op deze manier bepaal je zelf de kosten en de mate van onze inbreng. Bekijk hieronder welke formule best bij jou past.

Hoe gaan we te werk?

Het verkoopproces is zoveel als mogelijk geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Hierdoor wordt de administratietijd enorm verminderd en kan de focus volledig worden gelegd op de verkoop van jouw woning.
Hoe gaan wij te werk?

  1. Gratis schatting / waardebepaling door onze lokale makelaar
  2. Kies 1 van de 3 formules die aan je wensen voldoet
  3. We bereiken een maximaal aantal kandidaat-kopers voor je woning
  4. We onderhandelen voor jou de beste prijs en maken de verkoopovereenkomst op

We maken gebruik van een mix van moderne marketing kanalen om een maximaal aantal kandidaat-kopers te bereiken. In combinatie met de doordachte en professionele presentatie, wordt je eigendom optimaal naar buiten gebracht aan het juiste publiek.

Maak een afspraak en kom even langs. Het duurt maar een minuutje.