Residentie Hoogstraat te Tisselt (Willebroek)

Hoogstraat 57, Tisselt
Prijslijst
Verkocht
100% Verkocht
Verkocht
100% Verkocht

Voordelen

  • Ligging nabij winkels en openbaar vervoer
  • Hoogwaardige afwerking
  • Kleinschalig gebouw (geen vaste kosten)
  • Afwerking nog te kiezen

LIGGING

Tisselt is een zuidelijke deelgemeente van Willebroek, gelegen op beide oevers van de Brusselse of Willebroekse Vaart. Oppervlakte van 824 hectare.

Willebroek bevindt zich centraal tussen Antwerpen en Brussel en met vlotte verbinding via E19 en A12 vormt dit de perfecte uitvalsbasis.

Willebroek heeft een uitgebreid aanbod aan natuur, musea en andere bezienswaardigheden.

Het project zelf is gelegen in hartje Tisselt , met winkels , horeca, scholen en openbaar vervoer voor de deur.

EXTERIEUR

Deze kleinschalige residentie van slechts 2 appartementen is gelegen op de hoek van Hoogstraat en doodlopende Marsel de Molstraat. Beide appartementen bieden extra wooncomfort en hebben luxueuze uitstraling: extra ruime vloeroppervlaktes, slimme indeling van de ruimte, duurzame materiaalkeuzes, en ruime terras en tuin. Dankzij de hoekligging en grote raampartijen hebben beide appartementen veel natuurlijk lichtinval.

INTERIEUR

De appartementen zijn voorzien van moderne technologieën en heel energiezuinig: warmtepomp met vloerverwarming, ventilatiesysteem D en zonneboiler (zonnepanelen voor productie van warm water). U krijgt als koper nog inspraak in de afwerking van de vloeren, deuren en keuken zoals beschreven in het lastenboek.

BIJKOMENDE KOSTEN

Dit appartement wordt verkocht deels onder registratierechten, deels onder BTW stelsel ( 21% ).

Op het grondaandeel betaalt u 10% registratierechten en op het constructieaandeel 21% BTW.

Voor verdere vragen hierover, kan u ons steeds contacteren.

ENERGIEZUINIGHEID

heel energiezuinige appartementen : vloerverwarming met warmtepomp ( lucht/water ) , ventilatiesysteem D en zonneboiler (zonnepanelen voor productie van warm water).

Prijzen en beschikbaarheid

;

Deze prijslijst is indicatief en kan niet als een offerte worden beschouwd. De prijzen zijn steeds exclusief belastingen en toeslagen. Dit is een niet-contractuele bindende lijst en kan op elk moment worden gewijzigd. Hoewel we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina zo accuraat en actueel mogelijk is, kunnen we de nauwkeurigheid van deze informatie op geen enkel moment garanderen.

Prijslijst downloaden

Maak een afspraak en kom even langs.
Het duurt maar een minuutje.

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief