Project Netheland: Waar groen en stad samenvloeien!

Ringenhofweg 85, Lier
Prijslijst
Bouwpromotor
Woonplanners
Architect
Polo architects
Oplevering
half 2022
Verkocht
41% Verkocht
Bouwpromotor
Woonplanners
Architect
Polo architects
Oplevering
half 2022
Verkocht
41% Verkocht

Waar groen en stad samenvloeien

Netheland, dat is een plek waar riant wonen, leven en werken samengaan. Op een ideale en rustige locatie, vlakbij het gezellige centrum van de stad en met uitzicht op de Polder van Lier. Het door POLO Architects ontworpen nieuwbouwproject bestaat uit 3 gebouwen, ingeplant in een fraai aangelegde parktuin van bijna 10.000 m².
Netheland oogt strak en puur, met grote raampartijen die het maximum halen uit het uitzicht.
Alles is in het werk gesteld om van de 3 gebouwen en hun 61 wooneenheden parels te maken. De gebouwen herbergen zowel appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, als luxueuze penthouses en dakappartementen. Een unieke woonmix waar jong en oud zich thuis voelen. Elk appartement is kwalitatief afgewerkt en heeft zijn eigen unieke troeven. De penthouses en dakappartementen worden met oog voor detail afgewerkt en genieten van een prachtig uitzicht met maximale zon- en lichtinval.

LIGGING

Netheland ligt net voorbij de zuidelijke rand van de Ring rond Lier. Wonen, werken en leven gaan hier hand in hand. Verschillende lagere en middelbare scholen liggen vlakbij, terwijl de meanderende Nete en het Pallieterland tal van recreatiemogelijkheden bieden. Voor pendelaars zijn de verschillende uitvalswegen makkelijk bereikbaar en ligt het station een korte fietsrit verderop.

Over fietsen gesproken; om de hoek ligt het Kapelleke nummer 8 van de 19km lange Kapelletjesroute. Ook knooppuntroutes en thematische fietsroutes zorgen voor moeiteloos fietsplezier. Of combineer fietsen met gastronomie tijdens het populaire “Cycling Dinner”, georganiseerd door de Stad Lier. Kajakken en vissen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Liever flaneren in de Stad aan het water? Dat doe je in het autoluwe centrum met zijn gezellige bars en restaurants, musea, leuke winkels en verschillende Unesco werelderfgoed-sites. Lier is ook de stad van de markten, met 3 maal per week een groente-en fruitmarkt, een grote zaterdagmarkt, een bloemenmarkt en een duivenmarkt op zondag.

Unieke omgeving met uitzicht op de Polder van Lier

Gevariëerd aanbod van appartementen (van 1 slpkm tot zeer ruime penthouses)

Riante terrassen, allemaal op het Zuiden gericht

Aangelegde parktuin van bijna 10.000m²

Maximale licht-en zoninval

Exterieur

Alles is in het werk gesteld om van de 3 gebouwen en 61 wooneenheden ware parels te maken. De façades worden gekenmerkt door stijlvol contrasterende bouwstenen, grote raampartijen en uitstekende terrasvolumes. De gebouwen herbergen zowel 1, 2 als 3 slpkm appartementen en riante penthouses. Een unieke woonmix waar jong en oud zich thuis voelen.

Alle wooneenheden beschikken over een mooi terras of buitenruimte en volledig uitgeruste open keuken. Ondergronds worden er fietsenstallingen en bergingen voorzien. Tussen de gebouwen door laveren fraai aangelegde groenstroken en wandelpaden in een parktuin van bijna 10.000m² groot.

INTERIEUR

De appartementen worden kwalitatief afgewerkt, terwijl de dakappartementen en penthouses een waarlijk unieke woonsituatie bieden. Zo beschikken alle wooneenheden over een terras of buitenruimte en een volledig uitgeruste open keuken.

Als koper krijgt u de mogelijkheid om de inrichting van uw appartement aan te passen aan uw stijlvoorkeuren en smaak. Hiervoor kunt u kiezen uit een uitgebreid pallet aan materialen en kleuren, te combineren tot het perfecte canvas voor uw aangename thuis. Tot slot voldoen de wooneenheden aan de strenge energie-eisen zodat u verzekerd bent van een lage energiefactuur.

Bijkomende kosten

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 10% registratierechten (op het grondaandeel) en 21% BTW (op het constructieaandeel).

Voor een concrete berekening van alle kosten, kan u ons steeds contacteren

Prijzen en beschikbaarheid

;

Deze prijslijst is indicatief en kan niet als een offerte worden beschouwd. De prijzen zijn steeds exclusief belastingen en toeslagen. Dit is een niet-contractuele bindende lijst en kan op elk moment worden gewijzigd. Hoewel we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina zo accuraat en actueel mogelijk is, kunnen we de nauwkeurigheid van deze informatie op geen enkel moment garanderen.

Prijslijst downloaden

Maak een afspraak en kom even langs.
Het duurt maar een minuutje.

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief