Project Viria - 22 Appartementen te Koop

Tunnelstraat 7, Leopoldsburg
Prijslijst
PRIJZEN
vanaf 160.550 euro
Verkocht
27% Verkocht
PRIJZEN
vanaf 160.550 euro
Verkocht
27% Verkocht

TROEVEN

MODERNE EN STRAKKE ARCHITECTUUR

Het project werd modern en strak ontworpen door architect Karel Hoogmartens.

DIVERSE PARKEERMOGELIJKHEDEN

Er zijn 18 ondergrondse parkeerplaatsen in blok B voorzien alsook 6 bovengrondse parkeerplaatsen. Voor de gebouwen A en B, die zich aan de straatzijde bevinden, worden fietsenstallingen voorzien. Achteraan deze blokken worden 24 overdekte fietsplaatsen voorzien.

 

LUXUEUZE AFWERKING

Uw droomappartement wordt afgewerkt volgens uw persoonlijke smaak.

GROENE LIGGING NABIJ HET CENTRUM

Vlakbij bevindt zich het centrum én de Vaartkom, met tal van recreatiemogelijkheden.

Prijzen en beschikbaarheid

;

LIGGING

Project Viria is gelegen in de Tunnelstraat te Leopoldsburg, op fiets- en wandelafstand van het (winkel)centrum, en vlakbij de Vaartkom, met tal van recreatiemogelijkheden.

EXTERIEUR

De projectsite omvat 22 appartementen, verdeeld over 3 gebouwen (A,B,C). Gebouwen A en B hebben elk 2 verdiepingen. Gebouw C, achterin de site, beschikt over 3 verdiepingen. Er zijn 18 ondergrondse parkeerplaatsen in blok B voorzien alsook 6 bovengrondse parkeerplaatsen. Voor de gebouwen A en B, die zich aan de straatzijde bevinden, worden fietsenstallingen voorzien. Achteraan deze blokken worden 24 overdekte fietsplaatsen voorzien.

Verder biedt Viria een moderne en strakke architectuur en er zal centraal een binnenplaats gecreëerd worden voor alle bewoners. Alle gelijkvloersappartementen beschikken over een privatieve tuin.

INTERIEUR

Het project is voorzien van al het hedendaagse wooncomfort zoals luxueus afgewerkte keukens, keramische tegels en modern sanitair. Uw droomappartement wordt afgewerkt volgens uw persoonlijke smaak. Zo zal u budgetten ter uwer beschikking krijgen waarmee u zelf uw afwerking kan gaan uitkiezen. Hiervoor krijgt u hulp van interieurexperts.

BIJKOMENDE KOSTEN

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW (op het constructieaandeel) en 10% registratierechten (op het grondaandeel).

Een parking en kelderberging dient afzonderlijk aangekocht te worden.

Voor meer info kan u ons steeds contacteren: tom.janssens@copandi.be


Deze prijslijst is indicatief en kan niet als een offerte worden beschouwd. De prijzen zijn steeds exclusief belastingen en toeslagen. Dit is een niet-contractuele bindende lijst en kan op elk moment worden gewijzigd. Hoewel we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina zo accuraat en actueel mogelijk is, kunnen we de nauwkeurigheid van deze informatie op geen enkel moment garanderen.

Prijslijst downloaden

Maak een afspraak en kom even langs.
Het duurt maar een minuutje.

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief